Akademija

V Društvu za marketing si z izvedbo izobraževalnega programa  Marketinška akademija prizadevamo še dodatno okrepiti ugled marketinga in ustvariti še boljše marketingaše. Z Marketinško akademijo smo začeli v letu 2016, v letu 2017 pa smo izobraževalni program dodatno razširili in razdelili na dva dela - Akademijo za mlade marketinške talente in Akademijo za upravljanje podatkovne analitike.

Akademija za mlade marketinške talente

Akademija za mlade marketinške talente je izobraževalni program Društva za marketing Slovenije (DMS), namenjen mladim talentom, ki imajo od enega do petih let delovnih izkušenj s področja marketinga, komunikacije, odnosov z javnostmi in prodaje ter želijo napredovati v karieri in prevzeti vodstvene položaje. Akademija omogoča nadgradnjo marketinškega znanja in vodstvenih veščin ter širitev družbene mreže poznanstev v marketinški in širši poslovni javnosti.

Akademija za upravljanje podatkovne analitike

Akademija za upravljanje podatkovne analitike je namenjena posameznikom, ki so v svojem podjetju že vzpostavili oddelek za podatkovno analitiko, ta oddelek vzpostavljajo ali o tem razmišljajo. To so strokovnjaki, ki razumejo proces pridobivanja vrednosti iz velike količine podatkov, da ti predstavljajo ekonomsko vrednost za podjetje. Strokovnjaki lahko prihajajo z različnih področij: marketing, kontroling, IT ...

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem