Akademija za mlade marketinške talente

Akademija za mlade marketinške talente je izobraževalni program Društva za marketing Slovenije (DMS), namenjen mladim talentom, ki imajo od enega do petih let delovnih izkušenj s področja marketinga, komunikacije, odnosov z javnostmi in prodaje ter želijo napredovati v karieri in prevzeti vodstvene položaje. Akademija omogoča nadgradnjo marketinškega znanja in vodstvenih veščin ter širitev družbene mreže poznanstev v marketinški in širši poslovni javnosti.
Program Akademije za mlade marketinške talente traja leto in pol. Prvo leto je osredotočen na nadgrajevanje znanja v skupini (predavanja in delavnice), drugo leto pa je namenjeno vzpostavitvi mentorskega procesa posameznih udeležencev z izbranimi mentorji in poglobitvi vodstvenih in marketinških veščin.

Po uspešnem zaključku Akedemije za mlade marketinške talente udeleženec dobi certifikat o zaključenem izobraževanju.  

Končni cilj v okviru mentorstva je izdelava projekta, s katerim se lahko udeleženec poteguje za naziv marketinški talent leta.

Več o marketinški akademiji, program, časovnica in VPIS.DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem