Akademija za upravljanje podatkovne analitike

Akademija za upravljanje podatkovne analitike je namenjena posameznikom, ki so v svojem podjetju že vzpostavili oddelek za podatkovno analitiko, ta oddelek vzpostavljajo ali o tem razmišljajo. To so strokovnjaki, ki razumejo proces pridobivanja vrednosti iz velike količine podatkov, da ti predstavljajo ekonomsko vrednost za podjetje. Strokovnjaki lahko prihajajo z različnih področij: marketing, kontroling, IT ...
Program akademije za podatkovne analitike traja devet mesecev in zajema 7 delavnic, na katerih boste udeleženci pridobili celostni pogled na potrebe organizacije pri zbiranju in upravljanju podatkov (big data) ter pridobili specifična analitična znanja za delo z naprednimi analitičnimi orodji.

Glavni cilj podjetij je pridobiti ekonomsko vrednost iz velike količine podatkov, kar pa lahko dosežemo le z dobro organiziranimi analitičnimi oddelki. To so tisti oddelki, ki se večino časa ukvarjajo s podatki, pri čemer uporabljajo raznolika znanja in sposobnosti z več različnih področji z namenom, da lahko iz surovih podatkov preko procesa podatkovne inteligence pridobijo dodano vrednost. Znanja in veščine, s katerimi boste v vašem podjetju ustvarjali takšne oddelke boste dobili na Akademiji za upravljanje podatkovne analitike.

Več o akademiji za upravljanje podatkovne analitike, program, časovnica in VPIS.


      

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem