[MARKETINŠKI ZAJTRK] Pogovor z Jako Lindičem

15.11.2018 ob 8:00
V četrtek, 15. novembra, vas ob 8:00 (Kavarna Sputnik, Tržaška cesta 128, Ljubljana) vabimo na zaključni marketinški zajtrk v letu 2018. V naši družbi bomo gostili doc. dr. Jako Lindiča. S predavateljem na ljubljanski Ekonomski fakulteti in serijskim podjetnikom se bomo pogovarjali o številnih zanimivih temah iz sveta podjetništva. Če želite dobiti svežo dozo podjetništva, motivacije za rast in odprtost do inovativnosti, vabljeni na novembrski marketinški zajtrk. >> PRIJAVA
Naš tokratni gost bo doc. dr. Jaka Lindič. Sodelavec Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, nekdanji sodelavec University of California, Berkeley, investitor in mentor start-up podjetjem in serijski podjetnik. Za tem formalnim opisom pa se skrivajo izkušnje, kako zgraditi največjo mrežo starševskih portalov v regiji. Jaka je tudi v ozadju e-Asistenta, ki ga poznajo tako starši kot mlajše generacije. Govorimo torej o storitvi, ki jo poznajo vsi. Tudi tisti, ki je ne uporabljajo. Z najnovejšim projektom e2grow spreminjajo vodje in zaposlene, jim pomagajo spremeniti delovne rutine in podjetjem dosegati njihovo vizijo. Čeprav gre še za start-up, so med njihovimi poslovnimi partnerji podjetja, kot so Telekom Austria Group, Volvo, Coca-Cola in drugi.

Z Jako se bomo pogovarjali o tem, kako spodbuditi podjetnika v sebi, kako premagati strah pred neuspehom, kako se pobrati in kaj se naučiti iz velikih osebnih porazov … Izjemen sogovornik za zelo motivacijsko jutro in pospešek za uspešne zadnje tedne leta 2018. Vabljeni v našo družbo.

PRIJAVE
  • Udeležba na marketinškem zajtrku je za člane DMS BREZPLAČNA.
  • Dogodek bo potekal v Kavarni Sputnik (Tržaška cesta 128, Ljubljana) med 8:00 in 10:00.
  • Za nečlane je kotizacija 50 EUR + DDV.

Dr. Jako Lindiča ste že imeli priložnost slišati na naših dogodkih. V zaključku leta 2016 je predstavil svoje pospeške za leto 2017. Zanimivo, prav vsi pospeški so aktualni še danes. Najdete jih TUKAJ.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem