Arhiv marketinških dogodkov

2. ​MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE

21.10.2017 ob 8:00
Vabljeni na 2. Maraton pozitivne psihologije. Od jutra do večera bodo udeleženci 21. septembra v Cankarjevem domu v Ljubljani skupaj z uglednimi predavatelji odkrivali praktična psihološka znanja, ki jih lahko uporabljamo prav vsak dan. Celodnevne vstopnice so razprodane, za člane DMS pa velja poseben popust pri nakupu večje količine vstopnic za posamezna predavanja, ki ga preverite spodaj. Promocijska koda za člane DMS je DMS-Maraton in velja do 30. 9. 2017. Prijave zbiramo na e-naslovu info@skupinaprimera.si.

[NAGRADA HORUS] Rok za oddajo vlog

19.10.2017 ob 00:00
Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi sta v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno interesnimi organizacijami julija 2017 objavila razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2017. Nagrado podeljujejo tokrat že devetič zapored. Več o razpisu najdete TUKAJ.

GOLDEN DRUM 2017

18.10.2017 ob 09:00
Mednarodni festival kreativnosti Zlati boben je tridnevni dogodek, kjer bodo svoje misli, poglede in znanje z vami delili strokovnjaki, ki pri svojem delu presegajo meje običajnega in pričakovanega. Enega izmed največjih festivalov kreativnosti v Evropi bo med 18. in 20. oktobrom gostila prestolnica – svetovno komunikacijsko in oglaševalsko stroko bo sprejela v Grand Hotelu Union. Festivalski dnevi bodo potekali pod sloganom »Pusti svoj pečat«.

[B4B DOGODEK] V dvoje je lepše

17.10.2017 ob 8:00
Na letošnjem tradicionalnem B4B dogodku, ki ga v torek, 17. oktobra, v kongresnem centru na Brdu pri Kranju, organizira podjetje Bisnode, bodo besedo prepustili tistim, ki so pisali svoje zgodbe o uspehu v dvojini: kako so skupaj jokali in se smejali, kako so obupavali in se bodrili, kako so včasih padli in kako so se pobrali in šli dalje. Ker je skupaj lažje. In lepše. In prav gotovo tudi boljše!
Prejšnja
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 52
Naslednja

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem