Dogodki DMS

KOLEDAR DOGODKOV 2017

01.01.2017 ob 8:00

[MESEČNO SREČANJE] Kako od inovacije do njene realizacije na trgu?

23.10.2017 ob 17:00
Del poslovnega uspeha podjetja je vsako leto odvisen tudi od lansiranja novih izdelkov oz. storitev, od preoblikovanja obstoječih in izboljšanja ponudbe. Oktobrsko mesečno srečanje DMS posvečamo izzivu, kako zagotoviti večjo uspešnost inovacij, kako ustvariti pogoje za uspešno inoviranje in lansiranje novih izdelkov in storitev. V naši družbi bodo Mojca Pesendorfer (Atlantic Grupa), Matej Golob (CorpoHub) in Tadej Jevševar (Chipolo). Pridružite se nam 23. oktobra ob 17:00 (GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana). MESTA NA DOGODKU SO ŽAL ZASEDENA.

[DMS NA POTI] Obisk v podjetju Adria Mobil

29.11.2017 ob 12:00
Tudi letos se bomo člani DMS z veseljem odpravili na obisk k enemu od zmagovalcev nagrade marketinška odličnost - veliko nagrado marketinška odličnost so prejeli v letu 2016. V sredo, 29. novembra, bomo obiskali podjetje Adria Mobil iz Novega mesta in se na lastne oči prepričali, kako podjetje udejanja marketinško miselnost ter kako skrbi za nenehno inovativnost pri razvoju novih produktov. Udeležba je namenjena vsem članom DMS in je brezplačna.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem