[23. SMK] Marketing (r)evolution

29.05.2018 ob 08:30
Marketinški koncepti so danes delno ali povsem drugačni. Lahko bi govorili o marketinški revoluciji. Na Slovenski marketinški konferenci bomo pokazali, kateri koncepti že danes prinašajo rezultate. Ne bomo govorili, kaj bi lahko delovalo, ampak kaj že deluje danes in bo tudi jutri. Največji slovenski marketinški dogodek bo letos potekal 29. in 30. maja na standardni lokaciji v Hotelu Bernardin, Portorož. >> PRIJAVA
Pridite na SMK in spoznajte spremenjeni marketing. Investirajte dva dneva, da boste na tekočem z vsemi (r)evolucijami, ki smo jim priča v marketingu. Pridite po nove ideje. Razmislite, kako ste lahko še boljši. Preverite, ali so vaše kompetence primerne za jutrišnjega direktorja ali direktorico marketinga. Vabljeni na največje druženje marketingašev v Sloveniji.

Vabljeni k branju pogovora s predsednikom programskega sveta Primožem Hvalo. Njegovo razmišljanje lahko preverite tudi v video posnetku.

Razkrivamo prve govorce:
  • James Hall (PARK)
  • Lovro Gruden (Indigo Consulting)
  • Andraž Štalec (Red Orbit)
  • Nataša Ravnikar (Optiweb)
  • Rok Hrastnik  (Sensilab)
  • Jan Dobrilovič  (Beeping)
>> VEČ O PROGRAMU


DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem