34. Marketinški fokus: Nazaj k bistvu marketinga

04.02.2009 ob 13:30
34. Marketinški fokus "Nazaj k bistvu marketinga" je potekal 4. februarja 2009.
Z gosti smo ugotavljali, kaj se dogaja s potrošniki in kako do najboljši marketinških odločitev ter se vračali nazaj k bistvu marketinga oz. njegovi povečani vlogi.

Program:

13.30-14.00

Sprejem udeležencev

14.00-15.30

Marketing v letu 2009 - vrnitev v prihodnost
Uvodna govornika Marketinškega fokusa:
prof. dr. Iča Rojšek (Ekonomska fakulteta): Odgovori na aktualna vprašanja trženja se skrivajo na trgih - kako priti do njih?
dr. Miro Kline (Fakulteta za družbene vede): Kaj dela marketing, pa tega ne bi smel, če želimo preživeti? Sledi javni pogovor z obema priznanima strokovnjakoma in profesorjema.

15.30-15.45

Odmor 

15.45-17.15

Kako lahko marketing pomaga izkoristiti priložnosti rasti
Tomaž Arh (DrogaKolinska): Kako reagirati na aktualne spremembe v potrošniškem okolju - praktično o odzivih na zaostrene razmere
Miha Vogelnik (Valicon): Kako bi vas danes lahko analitike pripeljala do potrošnikove denarnice – praktični napotki
Andrej Lapajne (iStudio), Geni Arh (Arhea), Aleksandra Kregar Brus (DrogaKolinska): V krizi je implementacija hitrejša - tako organizacije kot informacije

17.15-17.30

Odmor

17.30-18.00

Kje so priložnosti v krizi in kako se mora marketing spremeniti?
Igor Geršak (AC Intercar) in Gregor Draksler (Peugeot Slovenija) bosta predstavila, kako so in bodo reagirali ponudniki avtomobilov, ki so že nekaj mesecev pred velikimi izzivi - kako vidijo razmere in kaj lahko narediš, ko je kupcev manj.  

18.00-19.00

Sledila bo vroča okrogla miza: Kaj lahko naredi marketing, da izkoristimo priložnosti na trgih?

Vabljeni govorniki so: Gordana Petek Ivandič (Belinka), Kamenko Kesar (MayerMcCann), Peter Curk (Si.mobil) in Boštjan Jenko (KD Življenje).

 

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem