[DMS NA POTI] Obisk v podjetju Steklarna Hrastnik

13.11.2018 ob
Kot vsako leto, se bomo tudi letos člani DMS odpravili na obisk k prejemniku velike nagrade marketinška odličnost. V torek, 13. novembra, bomo obiskali Steklarno Hrastnik in se na lastne oči prepričali, kako podjetje udejanja marketinško miselnost ter kako skrbi za nenehno inovativnost pri razvoju novih produktov. Udeležba je namenjena vsem članom DMS in je brezplačna. >> PRIJAVA
Za udeležence bo organiziran avtobusni prevoz s predvidenim odhodom iz Ljubljane ob 13:00 in s povratkom v večernih urah. Za člane DMS je dogodek v celoti brezplačen.
Program dogodka, torek, 13. november 2018:

14:00  Prihod gostov DMS v Steklarno Hrastnik z avtobusom iz Ljubljane 
14:05  Ogled proizvodnje in trgovine   
15:30  Sprejem v upravni stavbi s kavo in prigrizki
15:45  Pozdravni nagovor generalnega direktorja
  • Predstavitev podjetja
  • Predstavitev marketinških aktivnosti
17:00  Odhod na večerjo

Vse dodatne informacije, med drugim tudi točno uro odhoda iz Ljubljane, boste dobili na vaš elektronski naslov po prijavi na dogodek.


PRIJAVA

Prijava na dogodek DMS na poti je za člane DMS brezplačna.


Preverite, kako smo se imeli na minulih dogodkih DMS na poti, na katerih vsako leto obiščemo podjetje, ki je prejelo nagrado marketinška odličnost leta:

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem