[DMS TEČE] Triglav tek - poslovni tek trojk

09.09.2017 ob 9:30
Je tek vaša priljubljena oblika rekreacije? Se želite še bolj tesno povezati s člani DMS in z njimi preživeti aktivno ter sproščeno sobotno dopoldne? Društvo za marketing vas vabi na poslovni tek trojk, ki je ena izmed disciplin 6. Triglav teka. Pridružite se nam 9. septembra 2017 s pričetkom ob 9.30 uri na Brdu pri Kranju.
Tudi letos se bomo člani Društva za marketing Slovenije pridružili teku trojk za dober namen, ki ga organizira Zavarovalnica Triglav. Poleg humanitarne note je zaradi kratke razdalje poslovni tek trojk primeren za vsakogar, zato združite prijetno s koristnim in izkoristite sobotno dopoldne za sproščeno druženje z vašimi kolegi ter poslovnimi partnerji.

O poslovnem teku trojk: Od starta pred prireditvenim prostorom poteka trasa približno 400 m znotraj parka Brdo. Trasa zavije v lovišče, kjer je urejena peščena podlaga v dolžini 2,1 km. Sledi priključek na asfalt, trasa pa se do prihoda na cilj nadaljuje po parku ob jezeru. Višinska razlika enega kroga je 46 m. Po asfaltu se teče 1,3 km in po utrjenem makadamu 2,1 km.

Kategorije:
  • moške štafete
  • ženske štafete
  • mešane štafete
Naj bo letošnji Triglav tek – znova tudi v družbi slovenskih športnikov, ambasadorjev teka in mladih upov – dogodek, na katerem boste z dobro taktiko, uigrano ekipo in odločnimi koraki združili tekmovalni duh in (nova) poslovna poznanstva.

PRIJAVE

Člani DMS trojke prijavite na naš elektronski naslov. DMS krije stroške prijave. Prijavite se lahko individualno in bomo trojke sestavili mi, ali pa prijavite že sestavljeno trojko.

Več informacij najdete na www.triglavtek.si.
   

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem