fANfARA 2012 - 5. študentska marketinška konferenca

11.04.2012 ob 09:00

Niti marketinga so prepletene, razvozlajmo jih skupaj!

11. aprila 2012 bo na Gospodarskem razstavišču vse mlade marketinške navdušence in tiste, ki bodo to še postali, v svoji družbi pozdravila fANfARA 2012, študentska marketinška konferenca, ki jo letos že petič po vrsti organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije. Skozi interaktivna predavanja in delavnice bomo razpletli vse še tako zapletene marketinške uganke in v družbi strokovnjakov s področja marketinga razvozlali svojo marketinško žilico.

Študenti se dobro zavedajo, da je znanje, ki ga posredujejo na fakultetah, pomembno, kakor hitro pa so soočeni s prakso, postane jasno, da marketinške žilice ne gre razvozlati le na predavanjih in iz debelih trženjskih knjig. fANfARA 2012 bo vsem mladim tržnikom znova ponudila priložnost za stik z najboljšimi z različnih področij marketinga, ki so na lastni koži izkusili, kako deluje marketing v praksi.

fANfAROVCI bodo na celodnevnem dogodku gostili Darka Dujiča (Google Slovenija), ki bo pomagal presekati gordijski vozel iskalnega marketinga, Tanja Škorić (Bruketa&Žinić), kreativna direktorica v najuspešnejši hrvaški oglaševalski agenciji, bo predstavila skrivnost uspeha pri prodoru na azejbardžanski trg, direktor marketinga v podjetju Akrapovič, Neil Morely, bo pognal adrenalin po žilah marketinških navdušencev nad kultnimi motorji Harley Davidson. Svoj prostor na fANfARINEM odru bo dobil tudi Tine Poštuvan, direktor start-up podjetja Drugi vid (2nd Sight), ki je s svojo ekipo lansko leto zastopal podalpsko znanje na svetovnem finalu tekmovanja Microsoft Imagine Cup, Zenelj Batagelj (Valicon) bo razkril čarobnost potrošniških baz podatkov, Igor Bratož in Katja Kovačič (Pro plus) pa bosta razvozlala klobčič privlačnosti resničnostnih šovov.

Da bodo praktične izkušnje res puhtele iz mladih in nadebudnih glav, so fANfAROVCI pripravili še dve delavnici. Aljoša Bagola (Pristop) jih bo popeljal v svet kreativnega pisanja, skupaj z Meto Pavlin Avdić (Futura DDB) pa bodo razvozlali »worst case scenario« pri organizaciji dogodkov in razkrili skrivnosti dobre prakse. Za piko na i bo poskrbela okrogla miza, na kateri bodo razvozlali zaposlitvene možnosti v svetu marketinških strokovnjakov.

Vse informacije o dogodku najdete na www.fanfara.net.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem