[MARKETING TOPX] Upravljanje blagovnih znamk danes (Petra Čadež)

19.04.2017 ob 16:00
Katere so tiste spremembe, ki področje strateškega upravljanja blagovnih znamk danes najbolj zaznamujejo in predstavljajo največje izzive? Skozi osnovne definicije, orodja, primere in diskusijo z udeleženci bomo odgovore iskali na Marketinškem TOPX-u, ki ga bo vodila Petra Čadež (svetovalka za strateško upravljanje blagovnih znamk) 19. aprila 2017, 16:00 do 19:30 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A)>>PRIJAVA
VPRAŠANJA, NA KATERA BOMO ISKALI ODGOVORE NA MARKETINŠKEM TOPXU:
  • Katere so tiste spremembe, ki področje strateškega upravljanja blagovnih znamk danes najbolj zaznamujejo in predstavljajo največje izzive?
  • So blagovne znamke danes bolj pomembne kot nekoč, ali pa je njihov pomen manjši?
  • Kako danes z nenehnim strateškim upravljenjem blagovnih znamk zagotavljamo optimalno uporabniško izkušnjo?
  • Kako se potrošniki obnašamo danes?
  • Kdo v podjetju je zadolžen za gradnjo in upravljanje blagovnih znamk?
Petra Čadež ima več kot 20 let mednarodnih izkušenj na področju marketinga, strateškega upravljanja z blagovnimi znamkami in komuniciranja. Svojo poslovno pot je začela v agencijskem svetu, najprej v študentskih letih na agenciji Pristop in kasneje vodila oddelek za odnose z javnostmi na agenciji Formitas BBDO. Konec leta 2000 je svojo pot nadaljevala na strani naročnika, ko je postala vodja službe za tržno komuniciranje na Si.mobilu, ki jo je vodila do sredine leta 2004. Od leta 2004 do konca leta 2016 poslovna pot vodila do raznih mednarodnih izzivov na direktorskih pozicijah znotraj skupine Telekom Avstrija. Leto 2017 začenja kot samostojna svetovalka za strateško upravljanje z blagovnimi znamkami. V svoji karijeri je s svojimi ekipami prejela številne nagrade na različnih oglaševalskih festivalih v regiji, med drugim tudi nagrado IABC Gold Quill in kar nekaj nagrad Effie.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem