[MARKETINŠKI ZAJTRK] Pogovor s Tonijem Balažičem

20.04.2016 ob 8:00
Za dozo marketinškega optimizma bomo aprila poskrbeli v družbi predsednika uprave družbe Mercator Tonija Balažiča. Z njim bomo navdihujoče začeli dan na marketinškem zajtrku 20. aprila ob 8. uri v kavarni Sputnik. V pogovoru bomo govorili o poti od marketingaša do predsednika uprave, predvsem pa o njegovih pogledih, kakšen je marketing danes in kakšen bo jutri, kaj pogreša pri marketingaših in kako vidi poslovno oziroma marketinško okolje jutri.  PRIJAVITE SE >>
"Marketing mora biti povezovalna funkcija za doseganje sinergij s kadri, prodajo in vsemi funkcijami v podjetju," je prepričan Toni Balažič, ki je svojo kariero začel kot marketingaš in ostaja marketingaš. Sedaj je predsednik uprave Mercatorja, pred tem je bil predsednik uprave v Žitu, še prej direktor marketinga v Petrolu.
  • A kako doseči, da marketing postane povezovalna funkcija v podjetju?
  • Kako doseči, da se celotno podjetje usmeri v potrošnika in diha marketing?
  • Ali je sam to dosegel kot predsednik uprave?
  • Kako kot marketinški direktor prepričati vodstvo podjetja, da razume in sliši marketing?
  • In kaj se je sam naučil pri prehodu iz vodstvenih marketinških funkcij na položaj predsednika uprave? 

Vabljeni vsi, ki vas zanima pogled nekdanjega marketinškega direktorja, sedaj pa predsednika uprave enega največjih slovenskih podjetij, na sedanjost in prihodnost marketinga in njegov položaj v spreminjajočem se poslovnem svetu. Tonija Balažiča bomo prosili za konkretne nasvete in pustili, da nas motivira za premagovanje izzivov, ki nas čakajo spomladi. Pričakujemo vas 20. aprila ob 8. uri v kavarni Sputnik.
  • 8:00-8:30 Jutro bomo začeli ob osmi uri z neformalnim druženjem z jutranjo kavo in še toplimi rogljički
  • 8:30-9:30 Sledil bo pogovor s Tonijem Balažičem
  • 9:30-10:00 Druženje 

POVEZANE VSEBINE:

 

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem