[MARKETINŠKI ZAJTRK] Pogovor z Vesno Sodnik

13.09.2018 ob 08:00
Na jesenskem marketinškem zajtrku se bomo v Kavarni Sputnik (Tržaška cesta 128, Ljubljana) pogovarjali z mag. Vesno Sodnik, trenerko komunikacijskih veščin in direktorico podjetja Beseda, ki že desetletje in pol najbolj uspešnim slovenskim podjetjem in posameznikom pomaga najti prave besede in nastop. Z gostjo se bo pogovarjal Primož Hvala. V našo družbo vas vabimo v četrtek, 13. septembra, ob 8:00. Pol ure se bomo družili in klepetali ob kavi in rogljičkih, s pogovorom začnemo ob 8:30 in zaključimo uro kasneje. >>PRIJAVA
Gostja tokratnega marketinškega zajtrka bo mag. Vesna Sodnik, certificirana vodstvena coachinja in mentorica za učinkovito komunikacijo. Z raznolikimi komunikacijskimi orodji in inovativno metodologijo pripovedne terapije posameznikom in organizacijam pomaga uresničiti osebne in poslovne potenciale, ustvarjati boljše odnose z zaposlenimi in poslovnimi partnerji ter graditi voditelje nove dobe. Skozi kariero je številnim posameznikom pomagala izboljšati svojo komunikacijo oziroma veščine komuniciranja in je skoraj neizčrpen vir praktičnih izkušenj.

Strokovnjakinja bo skozi pogovor odgovorila na vprašanja:
  • Kako naj se pripravim na pogovor s stranko, z nadrejenim, z sodelavcem?
  • Zakaj ne razumejo mojih navodil?
  • Zakaj drugi »prodajo« svoje ideje, meni pa to ne uspe?
  • Javni nastop je meni vedno mora, kaj naj naredim, da se to spremeni?
  • Kakšne so najpogostejše ovire, ki jih imamo Slovenci v komunikaciji?
Razgiban pogovor bo še posebej zanimiv za tiste, ki si želite še izboljšati svoje komunikacijske sposobnosti.

PRIJAVE
  • Udeležba na marketinškem zajtrku je za člane DMS BREZPLAČNA.
  • Dogodek bo potekal v Kavarni Sputnik (Tržaška cesta 128, Ljubljana) med 8:00 in 10:00.
  • Za nečlane je kotizacija 50 EUR + DDV.

Mag. Vesna Sodnik je certificirana vodstvena coachinja in mentorica za učinkovito komunikacijo. Z raznolikimi komunikacijskimi orodji in inovativno metodologijo pripovedne terapije posameznikom in organizacijam pomaga uresničiti osebne in poslovne potenciale, ustvarjati boljše odnose z zaposlenimi in poslovnimi partnerji ter graditi voditelje nove dobe. Vesna je odločna in energična ženska, polna kreativnih idej. Obožuje izzive in se zelo veseli dela z vsakim naročnikom. Plastika Skaza, Simobil, Krka, ProPlus, Spica International ter mnogi drugi naročniki najbolj pohvalijo njeno neizmerno zalogo energije in pozitivnosti, s katero udeležence izobraževanj skozi kreativne tehnike in uporabne trike prelevi v vrhunske govorce. Aktivno raziskovanje in dolgoletno profesionalno izpopolnjevanje ji je omogočilo razvoj številnih lastnih programov, v katerih se odsevajo njene dolgoletne izkušnje iz medijev in povezovanja poslovnih dogodkov, nevrolingvističnega programiranja, različnih psiholoških modalitet in nenazadnje aktivnega dela z ljudmi.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem