[MESEČNO SREČANJE] "ICO - bi šel ali ne bi šel zraven?"

26.03.2018 ob 17:00
Prvo pomladno mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije bomo namenili temi, za katero nenehno raste zanimanje. Če jo postavimo v kontekst letnega časa, v katerega vstopamo, bi lahko zapisali, da vse okoli nje poganja in cveti. Govorili bomo o ICO-tih (Initial Coin Offering). Program mesečnega srečanja pripravlja Zenel Batagelj. V našo družbo vas vabimo v ponedeljek, 26. marca, ob 17:00 (GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana). Vsa mesta na dogodku so zapolnjena.

Vabljeni k branju zapisa, ki je nastal kot uvodnik v marčevsko mesečno srečanje: Zenel Batagelj: Internet 3.0

Zakaj bi se marketingaš odločil sodelovati, se pridružiti ideji, ekipi, ki bo sredstva za svoj projekt zbirala prek ICO? Razmišljali bomo o vseh tveganjih in priložnostih, ki jih ponuja sodelovanje v tovrstnih projektih. Kako bi pri delu uporabili naše marketinško znanje? Je ICO res tako zelo drugačen od marketinškega razmišljanja?

Na mesečnem srečanju bomo gostili posameznike, ki imajo za seboj uspešne in tudi neuspešne ICO projekte. Mesečno srečanje bo zanimivo za vse, ki razmišljate o tem, ali bi skočili na ICO vlak ali ne.

Program mesečnega srečanja pripravlja Zenel Batagelj (Valicon, Cofound.it). Zenel se primarno ukvarja z razvojem novih produktov ter svetovanjem ključnim naročnikom. Poglobljeno pa se posveča tudi arhitekturi, pozicioniranju in oblikovanju portfeljev znamk ter svetovanju na področju znamčenja. V mozaik svojega bogatega marketinškega znanja nenehno dodaja nove kamenčke, ki jih pridno nabira tudi v ICO svetu.
O čem smo govorili na preteklih mesečnih srečanjih?

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem