Prednovoletno srečanje DMS – Galaksija DMS

24.11.2008 ob 19.00
Neformalno druženje brez meja se je godilo v ponedeljek, 24. novembra 2008 v Sputniku - svetovni kavarni, parkirani na robu mesta. V orbiti sta se lovila marketing in dobrodelnost, v osrčju galaksije pa so bili ves večer odnosi in marketing. Za organizacijo zabave so poskrbeli v Študentski sekciji Društva za marketing Slovenije.

New York? Tokio? Sydney? Cape Town? London? Ne, tokrat je bila marketinška zabava leta v slovenski prestolnici, Ljubljani.

Na prednovoletno marketinško mreženje smo povabili člane DMS in njihovih sekcij. Večer sta popestrila mlada nadobudna komedijantka Vanči Žorž in DJ Bruno, ob ritmih svetovnih hitov pa sta orientalski plesalki Studia Lajali združili oba svetova, tako vzhodnega kot zahodnega. Ob sproščenem večernem druženju sta se prepletali zabava in dobrodelnost, saj smo skozi večerne aktivnosti zbirali prostovoljne prispevke, ki smo jih namenili organizaciji Rdeči noski.

Seveda pa nismo pozabili niti na galaktično presenečenje, kulinarične dobrote in vrhunska vina.

Datoteke

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem