Retrospektiva DMS

17.12.2012 ob 18:00
Izteklo se je prvih 35 let delovanja Društva za marketing Slovenije in ob zaključku leta želimo pogledati nazaj, na prehojeno pot in se ozreti naprej, v prihodnost, v leto 2016, ko bo Društvo praznovalo 40 let. 35-letnico želimo praznovati z vami, člani DMS. Zato vas vabimo, da si rezervirate ponedeljek, 17. decembra ob 18. uri na Gradu Fužine, v Ljubljani  in se nam pridružite na dogodku Društva ob koncu leta 2012.  
Pripravili bomo zanimivo RetroSpektivo Društva ob dopolnjeni 35-letnici delovanja Društva in pripravili manjšo razstavo slovenskih blagovnih znamk. Z nami bodo tudi pretekli predsedniki in člani Društva, ki so najbolj živeli njegovo zgodbo.  

Večer bosta popestrili dve glasbeni skupini: skupina Balladero in vokalna pevska skupina Vocabella.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem