[SPORTO AWARDS 2017] Rok za oddajo prijav

20.10.2017 ob 0:00
Novembra bodo v (S)Portorožu podeljene SPORTO nagrade, ki bodo že dvanajsto leto zapored ovenčale najboljše športno-marketinške in sponzorske projekte preteklega leta in prijave za najboljše so že odprte. Konkurenca bo v letošnjem letu še močnejša, saj se je območje prijaviteljev iz Adriatic regije razširilo še na Češko, Slovaško in Madžarsko. Društvo za marketing Slovenije (DMS) tudi letos sodeluje kot nacionalni partner SPORTO Awards za Slovenijo, poglablja pa se tudi sodelovanje z Evropskim sponzorskim združenjem (ESA). Rok za oddajo prijav je 20. oktober, letos s poenostavljenim elektronskim načinom prijav. Več na SPORTO Awards 2017.
Tanja Kavran, izvršna direktorica DMS, o pomenu SPORTO nagrad: "Društvo za marketing Slovenije že šesto leto ponosno sodeluje pri podelitvi SPORTO nagrad, ki so z leti prerasle iz nacionalnih v mednarodno prepoznane nagrade za dosežke s področja marketinga v športu in sponzorstev in je že vrsto let posebno priznanje za podjetja oziroma marketinške ekipe, ki ustvarjajo izvrstne športne zgodbe. Z mednarodno širitvijo je nagrada vsako leto pridobivala tudi na mednarodni veljavi, kar zagotovo pripomore h končnemu izboru res najboljših regionalnih primerov učinkovitega športnega marketinga. Letošnja razširitev na še tri nove države (Češko, Slovaško in Madžarsko) pomeni prihod novih mednarodnih praks in strokovnih izkušenj. DMS bo kot nacionalni partner nagrade še naprej sledil najpomembnejšemu cilju izbora za SPORTO nagrade – širitvi in prenosu strokovnega znanja ter razvoju stroke. Poglobljena povezava SPORTO nagrad z Evropskim sponzorskim združenjem (ESA) pa obenem omogoča širitev znanj in dobrih praks v še širšem mednarodnem okolju in s tem večji mednarodni ugled nagrade."

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem