Zbor članov DMS in srečanje novih članov DMS

08.10.2018 ob 17:00
Vabimo vas na redni Zbor članov Društva za marketing Slovenije, na katerem vam bomo predstavili aktivnosti Društva v obdobju 2017/2018 in načrte za zaključek leta 2018 in za leto 2019. Največja marketinška skupnost raste iz leta v leto in jo ustvarja že več kot 700 članov.  Zbor članov je lahko tudi odlična priložnost za neformalno druženje, izmenjavo mnenj in predlogov. V našo družbo vas vabimo v ponedeljek, 8. oktobra, ob 17:00 v prostore Gospodarske zbornice Slovenije (Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A). >>POTRDITE UDELEŽBO
Dogodek bo trajal do 18. ure, po koncu uradnega dela pa vas vabimo, da s člani upravnega odbora in ekipo DMS ob prigrizkih in kozarcu vina poklepetate o tem, kaj želite slišati, videti, brati ali doživeti v sklopu aktivnosti Društva za marketing Slovenije. Ker naša skupnost hitro raste, še posebej toplo na klepet vabimo nove člane Društva za marketing Slovenije, da nas bolje spoznajo. Veseli bomo vseh vaših idej, kako še izboljšati delovanje našega društva.

Vsa gradiva boste prejeli na Zboru članov. Začeli ga bomo z uvodnim nagovorom predsednika DMS dr. Mitje Pirca in nadaljevali s predlaganim dnevnim redom: 
  • Poročilo Društva za marketing Slovenije za obdobje 2017/208
  • Izvolitev nadzornega odbora za obdobje 2018/2021
  • Načrt dela za obdobje 2018/2019
  • Predlogi članov in razno

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem