Marketinški dogodki

[WEEKEND MEDIA FESTIVAL] Jubilejna deseta obletnica WM festivala v Rovinju

21.09.2017 ob 00:00
Začele so se priprave na jubilejni 10. Weekend Media Festival, ki bo v Rovinj v zaključku Septembra tradicionalno privabil najboljše medijske strokovnjake, marketingaše in strokovnjake za odnose z javnostmi v regiji. Festival bo od 21. do 24. septembra potekal v prostorih stare tovarne tobaka v Rovinju, generalni pokrovitelj dogodka je Adris grupa.

[ZDRUŽENJE MANAGER] Managerski kongres 2017

28.09.2017 ob 09:00
Managerski kongres je osrednji letni dogodek Združenja Manager, ki se ga vsako leto udeleži okoli 300 slovenskih managerk in managerjev.  Udeležencem postreže s pestrim izborom predavanj na izbrano in aktualno strokovno vsebino. Je svečani trenutek, na katerem podelimo najprestižnejše managerske priznanje Manager leta in priznanje Vključi.Vse. Managerski kongres bo letos potekal med 28. in 29. septembrom v Hotelu Bernardin v Portorožu.

GOLDEN DRUM 2017

18.10.2017 ob 00:00
24. Golden Drum (Zlati boben) - mednarodni festival kreativnosti, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica, bo letos v Ljubljani potekal med 18. in 21. oktobrom. Dogodek predstavlja stičišče evropske kreativnosti in omogoča primerjavo slovenskih dosežkov v mednarodni konkurenci, hkrati pa zagotavlja prepoznavnost Slovenije in njene ustvarjalnosti v širšem evropskem prostoru. 

[SPORTO konferenca] Konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu

16.11.2017 ob 9:00
Več na: http://www.sporto.si/sl-si/konferenca.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem