[11. WEEKEND MEDIA FESTIVAL]

20.09.2018 ob 08:00
Med 20. in 23. septembrom bo v Rovinju potekal 11. Weekend Media Festival, regijski festival komuniciranja, ki bo tudi letos "pretresel" vse pomembne teme in trende v komuniciranju. Člani DMS lahko ob prijavi na konferenco izkoristite 10 % popust. >> PRIJAVA
"Letošnji Weekend Media Festival prinaša zares raznolike teme, predavanje in predstavitve. Poseben poudarek bomo namenili tudi partnericama festivala - Franciji in Nemčiji. Stara tobačna tovarna bo zaživela v duhu urbanih Pariza in Berlina, vsi bomo uživali v njihovi kulturi, umetnosti in stilu življenja," pred festivalom razmišlja direktor WMF Tomo Ricov.

Festival se je v zadnjih letih pozicioniral kot priljubljeno zbirališče vseh profesionalcev v komunikacijski stroki in bo v drugo desetletje obstoja zakorakal s še bolj zanimivim programom in privlačnimi nagradami za najboljše regijske agencije. "Na festivalu tradicionalno osvetlimo vse spremembe na lokalnem in globalnem tržišču in se trudimo, da še nekoliko globlje razdelamo, kaj vse se dogaja okrog nas. Tudi letos smo na WMF povabili strokovnjake iz različnih področij, ki bodo razburkali naše razmišljanje. Od samega začetka je cilj festivala, da postane kraj, kjer se srečujejo kreativci in komunikacijski strokovnjaki ter debatirajo o temah, ki so relevantne za našo stroko," poudarja Nikola Vrdoljak, programski direktor festivala.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem