[12. SALES SUMMIT] Spoznajte novo, drugačno prodajo

13.02.2018 ob 8:30
Prodajna konferenca Sales summit je dogodek, ki povzema trenutne glavne trende v prodaji in daje napoved za prihodnje leto. Konferenca skuša osvetliti nekaj ključnih področij prodaje v našem prostoru. Dvanajsta prodajna konferenca Sales Summit, ki vsa leta nastaja pod taktirko Primoža Hvale, bo v torek, 13. 2. 2018, v Ljubljani. Izkoristite 25 % popust za člane DMS>> PRIJAVA
Tehnologije v vsakdanjem življenju kupcev in delovanju podjetij je še več. Digitalno transformacijo so napredni igralci že izpeljali. Osebni stik je pomemben, ampak ga je veliko manj. Več je digitalnih interakcij s kupci. Kupci so že zaznano starejši. Mlajše, drugačne generacije sestavljajo čedalje večji del prodajnega osebja … vse to je realnost danes in ne nekaj, kar se nam bo šele zgodilo.

In to povzroča, da prodaja danes ne more biti enaka prodaji v preteklosti. Zato bo 12. Sales Summit namenjen identificiranju najboljših praks za novo, drugačno, v prihodnost usmerjeno prodajo.

Člani DMS imate ob prijavi na dogodek 25 % popust na kotizacijo.
>> PREBERITE VEČ IN PREVERITE SEZNAM GOVORCEV

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem