[19. SEMPL - FESTIVAL MEDIJSKIH TRENDOV]

23.11.2017 ob 9:00
23. in 24. novembra bo Portorož gostil 19. festival medijskih trendov - Sempl. Govorci svetovnega kova, najvplivnejše blagovne znamke in številne poslovne priložnosti so glavni dejavniki, ki pritegnejo vodilne ljudi iz marketinga, medijev in komunikacij iz vseh držav Srednje in Jugovzhodne Evrope. 
Trendi v medijsko-komunikacijski panogi se hitro spreminjajo, zato je pomembno, da ostanete v stiku z najboljšimi. Festival medijskih trendov SEMPL v dveh dneh ponuja 28 odličnih govorcev, ki bodo v svojih predavanjih in delavnicah delili svoje znanje, izkušnje ter skrbno varovane trike in recepte za uspeh!

Tokrat bo SEMPL med drugim izpostavil teme, kot so nelinearni marketing, spodbujanje nakupnih odločitev, prihodnost marketinga in agencij, pomen rabe jezika, vlogi digitalnega in vplivnostnega marketinga, tehnološki preobrazbi, umetni inteligenci in še in še!

Za člane DMS organizator omogoča 10% popust s kodo DMS217, ki jo vpišete pri prijavi na dogodek. Popust velja na redno ceno kotizacije. Za vse, ki si želite SEMPL obiskati prvič, pa vam je vstop v prihodnost marketinga, medijev in komunikacij na voljo za samo 190 EUR.


Celoten program 19. konference medijskih trendov najdete tukaj, več informacij o govorcih pa na tej povezavi.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem