2. ​MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE

21.10.2017 ob 8:00
Vabljeni na 2. Maraton pozitivne psihologije. Od jutra do večera bodo udeleženci 21. septembra v Cankarjevem domu v Ljubljani skupaj z uglednimi predavatelji odkrivali praktična psihološka znanja, ki jih lahko uporabljamo prav vsak dan. Celodnevne vstopnice so razprodane, za člane DMS pa velja poseben popust pri nakupu večje količine vstopnic za posamezna predavanja, ki ga preverite spodaj. Promocijska koda za člane DMS je DMS-Maraton in velja do 30. 9. 2017. Prijave zbiramo na e-naslovu info@skupinaprimera.si.
Vsak od nas je prišel na svet, da odteče svoj maraton življenja. Le da v tem maratonu ne obstaja en sam zmagovalec. Zmaga lahko vsak. Ker vsak v resnici tekmuje edino sam s sabo. Nihče drug ne more teči namesto nas. Tu ni pomemben tempo in tudi tras, med katerimi lahko izbiramo, je skoraj neskončno mnogo. Pomembno je le, da najdemo smisel v poti in vztrajamo tudi takrat, ko bi se najraje ustavili in obupali. Maraton pozitivne psihologije je kot nekakšen celodnevni kondicijski trening na tej poti. Njegov cilj je, da nam preda praktično psihološko znanje, ki nam bo prav v takšnih, težkih trenutkih lahko v pomoč. Pa tudi znanje, s katerim bomo celoten maraton življenja uspešno tekli bolj kvalitetno in lahkotno.

21. oktobra se bodo v Cankarjevem domu zvrstili številni izvrstni govorci, ki bodo na praktičen način predstavili psihološka znanja, ki nam lahko močno olajšajo naš vsakdanjik. Maraton pozitivne psihologije - kjer je vsak lahko zmagovalec svojega življenja. Prideš?
 
Seznam predavanj:
  • Matej Zaplotnik: Kako se ločiti od partnerja, ne pa tudi od svojih otrok
  • Mia Bone: Živeti je boljše kot preživeti!
  • Ahmad Pašić: Kako biti pozitiven človek v današnji družbi
  • Saša Krajnc: Sr(e)čno starševstvo: Kako lahko skozi boljše razumevanje sebe namesto pridnih vzgajamo bolj pristne in uspešne otroke
  • Željko Ćurić: Midva s krizo
  • Marko Juhant: Kako že od nekdaj otroci vzgajajo starše
  • Sanela Banović: Smeh je pol zdravlja. Ljubezen pa druga polovica.
>>PODROBNEJŠI PROGRAM

Celodnevne vstopnice za dogodek so razprodane. Člani Društva za marketing Slovenije imate ob nakupu vstopnic za posamična predavanja posebne popuste.
  • 4 vstopnice za 6 predavanj (60 €)
  • 5 vstopnic za 7 predavanj (75 €)
Izberete lahko več vstopnic za isto predavanje ali eno vstopnico za različna predavanja.

Promocijska koda za člane DMS je DMS-Maraton in velja do 30. 9. 2017. Prijave zbiramo na e-naslovu info@skupinaprimera.si. Ob prijavi, prosimo, navedite promocijsko kodo in podatke za izstavitev računa.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem