[3. Maraton pozitivne psihologije]

13.10.2018 ob 09:00
13. oktobra bo v Ljubljani potekal že 3. maraton pozitivne psihologije v Ljubljani ter 17. novembra 2. Mariborski maraton pozitivne psihologije. Pozitivna psihologija ima celo vrsto na dokazih temelječih tehnik, s katerimi pomaga ljudem izboljševati kakovost njihovega dela, vodenja, ustvarjalnosti, prispevka v timu in nenazadnje tudi osebnega življenja. Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 15 % popust.
Organizatorki Maratona pozitivne psihologije, mag. Nastja Mulej in dr. Blanka Tacer, sta bili naveličani negativizma na vsakem koraku. Po svojih močeh sta želeli prispevati k pozitivni spremembi, zato sta se pred šestimi leti odločili organizirati prvi cikel predavanj o pozitivni psihologiji v Cankarjevem domu. Do sedaj sta v razprodanih dvoranah Cankarjevega doma organizirali 55 predavanj z uglednimi strokovnjaki v sklopu šestih ciklov. Odziv je bil dober, saj je predavanja obiskalo več kot 10.000 ljudi.

Dober glas o predavanjih je spodbudil udeležence k pozivom, da se organizira več predavanj hkrati, ali da se organizirajo po različnih koncih Slovenije. 1. Maraton pozitivne psihologije z jagodnim izborom vsebin in predavateljev je potekal 24. septembra 2016. Udeležilo se ga je 400 ljudi. 2. Maratona pozitivne psihologije, ki je potekal v Ljubljani se je udeležilo že 2.000 ljudi. Na povabilo časopisno-založniškega podjetja Večer je bil organiziran tudi 1. Mariborski maraton pozitivne psihologije, ki je potekal v Unionski dvorani v Mariboru. Dvorana v Mariboru je bila razprodana 3 tedne pred dogodkom!

Pred vrati je 3. maraton pozitivne psihologije v Ljubljani (13. 10.) in 2. Mariborski maraton pozitivne psihologije (17. 11.). Organizatorki sta pripravili naslednji program:
 
Ljubljana, 13. 10. 2018
9.00       Maja Golob: Ne čakaj na vikend
10.30     Aljoša Bagola: Kako biti v redu? V sodelovanju z Zavarovalnico Generali
12.00     Dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič: Kako najti svetlikanje v sebi in drugih
13.30     Rok Terkaj: Nadihaj se Navdiha!
14.30     1 h pavza za kosilo                     
15.30     Ana Nuša Kern in Lea Mrgole: Materina ljubezen – odrešitev ali prekletstvo?
17.00     Matej Lunežnik: Srečni otroci ali odlični športniki?
18.30     Dr. Miha Mazzini: Kaj lahko pričakujemo od sebe (v najboljšem in najslabšem primeru)?
20.00     Dr. Veronika Podgoršek: Ljubezen na terapiji

Celodnevna vstopnica za 3. Maraton pozitivne psihologije v Ljubljani stane 89 €. Člani Društva za marketing Slovenije pa jo dobite še po poletni predplačniški ceni 75 € (15 % ceneje).
 
Vabljeni tudi v Maribor:  
Maribor, 17. 11. 2018
15.30     Mag. Mia Bone: Skok na drugo stran – v zadovoljstvo!
17.00     Marko Juhant: Vonj po avanturi
18.30     Dr. Miha Mazzini: Kaj lahko pričakujemo od sebe (v najboljšem in najslabšem primeru)?
20.00     Dr. Veronika Podgoršek: Ljubezen na terapiji – pogovor s Sašo Eminič Cimperman

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem