[CEED KONFERENCA] The Future of Business

28.09.2017 ob 9:00
28. in 29. septembra bo v Ljubljani potekala CEED-ova mednarodna poslovna konferenca, ki nosi naslov "The Future of Bussines". Organizatorji za vas pripravljajo bogat program, ki ga bodo prvi dan obogatili števili izvrstni domači in tuji govorci. Drugi dan bo namenjen delavnicam in pa CEED-ovemu "hackatlonu". Več o programu in prijavi na dogodek si lahko preberete TUKAJ.
Na konferenci se bo predstavilo več kot 14 mednarodno priznanih govorcev, ki bodo med udeležence prenesli svoje izkušnje iz različnih poslovnih okolji – New Yorka, San Francisca, Berlina, Chicaga, Londona ... Na konferenci ne bodo manjkali niti domači predavatelji, vse pa se bo vrtelo okoli osrednje teme oziroma vprašanja – kakšna je prihodnost poslovanja, ki jo bodo govorci osvetlili z različnih zornih kotov. Več o govorcih in programu preverite na spletni strani konference, kjer lahko izveste tudi, kaj za vas pripravljajo drugi dan konference, ko se boste lahko udeležili različnih delavnic, za vas pa pripravljajo tudi CEED-ov hackatlon, na katerem boste s svojimi idejami in izkušnjami ustvarili platformo, ki bo služila še boljšemu povezovanju, mreženju in izobraževanjem znotaj CEED-ove skupnosti.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem