DIGGIT 2018

12.06.2018 ob 08:00
12. junija bo v Grand Hotelu Union v Ljubljani potekala 7. slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah - DIGGIT. DIGGIT je edini celoviti pregled digitalnih trendov in primerov dobrih praks na enem mestu. Vse o programu konference najdete TUKAJ. Člani DMS imate ob prijavi na konferenco 15 % popust na ceno kotizacije.
DIGGIT je enodnevna konferenca o digitalnem komuniciranju, ki prinaša znanja in izkušnje, ki jih v današnjem hitro premikajočem se svetu vsi potrebujemo! Programski svet DIGGIT, slovensko konferenco o digitalnih komunikacijah, vsako leto do roba napolni s številnimi uglednimi mednarodnimi in slovenskimi predavatelji. In nenazadnje – DIGGIT je priložnost za mreženje tudi izven (digitalnih) mrež.

V današnjem digitalnem svetu je potrebno razmišljati širokopasovno in širokopotezno. Za to potrebujemo inspiracijo, ideje, poznavanje trendov in veliko znanja. DIGGIT nudi vse to! Obenem je DIGGIT edini celoviti pregled digitalnih trendov in primerov dobrih praks na enem mestu. Programska direktorica konference je Simona Kruhar Gaberšček.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem