[E-COMMERCE DAY 2018]

14.11.2018 ob 8:00
Že 7. Ecommerce Day 2018 konferenca bo 14. novembra v Ljubljani v enem dnevu udeležencem ponudila vpogled v najnovejše trende in analize s področja spletnega nakupovanja, sodobna ecommerce znanja in zakonodajne novosti, ki jih bodo predstavili vrhunski mednarodni in slovenski govorci. Zaključek konference predstavlja podelitev nagrad najboljšim spletnim trgovcem v okviru tekmovanja Spletni trgovec leta 2018. Člani DMS lahko s kodo DMSVIP25%, ki velja do 31. oktobra, izkoristite 25 % popust ob prijavi. >> PREBERI VEČ
Ecommerce Day je največji dogodek o spletnem nakupovanju v regiji, ki vsako leto poteka v Sloveniji in na Hrvaškem. Prihajajoča konferenca bo že 7. zapored v slovenskem prostoru. Na letošnjem dogodku pričakujemo več kot 300 udeležencev, med katerimi bodo spletni trgovci, predstavniki ecommerce podjetij in drugi strokovnjaki s področja spletnega poslovanja.

Razumevanje kakšna izhodišča imamo v globalni konkurenci, kakšni so najnovejši trendi in nakupne navade potrošnikov je ključno za razvoj poslovanja na spletu v letu 2019. Na konferenci Ecommerce Day 2018 bodo udeleženci dobili vpogled v stanje trga in spoznali nove ecommerce rešitve.
Bogat konferenčni program sestavlja več kot 15 vrhunskih predavateljev s področja spletne prodaje, marketinških inovacij, transformacije plačilnih sistemov, razvoja novih poslovnih modelov in vstopa na tuje trge.

>> VEČ O KONFERENCI

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem