inOrbit 17

09.03.2017 ob 8:00
​InOrbit je največj​a inbound marketing konferenc​a v Evropi, ki bo potekala 9. in 10. 3. 2017 na Brdu pri Kranju. Konferenca pokriva področja vse od psihologije potrošnika, uporabniške izkušnje, uporabniških trendov na digitalu do oglaševalskih kanalov, optimizacije konverzij na spletni strani in digitalne analitike. V dveh dneh se bo predstavilo 20 domačih in tujih govorcev. Pričakujejo od 500 do 600 udeležencev iz osrednje in vzhodne Evrope, zaposlenih v marketingu in ljubiteljev digitalnega marketinga. Udeleženci bodo deležni uporabne vsebine, ki jo bodo lahko že takoj po dogodku aplicirali tudi na svoje delo. Člani DMS imamo 20 % popust pri kotizaciji, ob nakupu karte uporabite kodo IO17DMS20. Več o konferenci na inOrbit 17, prijavite se lahko tu.
 


DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem