[KONFERENCA] inOrbit 18

15.03.2018 ob 08:00
​InOrbit je največj​a inbound marketing konferenc​a v Evropi, ki bo potekala 15. in 16. marca 2018, letos premierno na slovenski obali - v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Konferenca pokriva področja vse od psihologije potrošnika, uporabniške izkušnje, uporabniških trendov na digitalu do oglaševalskih kanalov, optimizacije konverzij na spletni strani in digitalne analitike. V dveh dneh se bo predstavilo 28 domačih in tujih govorcev. Pričakujejo od 500 do 600 udeležencev iz osrednje in vzhodne Evrope, zaposlenih v marketingu in ljubiteljev digitalnega marketinga. Udeleženci bodo deležni uporabne vsebine, ki jo bodo lahko že takoj po dogodku aplicirali tudi na svoje delo.

Člani DMS imamo 20 % popust pri kotizaciji, ob nakupu vstopnice uporabite kodo IO18DMS20. Več o konferenci na inOrbit 18, prijavite se lahko TUKAJ.

 

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem