[MQ KONFERENCA] Managerjevo spričevalo odličnosti

08.11.2018 ob 8:00
Združenje manager 8. novembra vabi v Kristalno palačo, kjer bo potekala že 9. MQ konferenco o sodobnem voditeljstvu. Člani DMS se lahko na konferenco prijavite po enaki ceni kot člani Združenja manager. >> PREBERI VEČ
Kaj sestavlja managerjevo spričevalo odličnosti? Vemo, da so to dobri rezultati, na pravi način. A kako jih merimo, spremljamo in ali znamo spodbujati rast in zagotoviti preobrazbo? Z Léon Tossaintom, glavnim izvršnim direktorjem EFQM, Managerjem leta 2018 Boštjanom Gorjupom, BSH Nazarje ter članoma skupine za sodobno voditeljstvo Andrejem Božičem, BB Svetovanje ter mag. Marjano Krajnc, v središče postavljamo model odličnosti in dinamiko sprememb. Študijo primera preobrazbe nam bo predstavil Miguel Coleta, direktor trajnostnega razvoja v Philip Morris International. Dr. Sašo Dolenc, avtor knjige Od genov do zvezd, bo razkril koncept moči množic.

V interaktivnem predavanju z dr. Anjo Svetina Nabergoj, predavateljico na univerzi Stanford in Ekonomski fakulteti Ljubljana, bomo s praktičnimi vajami izkusili, kako lahko v podjetju spremenimo odnos do tveganja in razvijamo kulturo učenja iz napak z namenom povečevanja portfelja radikalnih in inovativnih rešitev za prihodnost.

MQ konferenca je namenjena (tudi) dvigu samozavesti. Slovenci smo narod inženirjev, inovatorjev in pionirjev – le svet tega še ne ve. Nekoč bomo globalno (pri)znani tudi po inovativnem voditeljstvu.

>> VEČ O DOGODKU

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem