[NETKO 2017] Rok za oddajo prijav

31.01.2018 ob 00:00
GZS kot lastnik nagrade Netko in Register.si kot skrbnik slovenske nacionalne domene z nagrado Netko komunicirata slovensko spletno identiteto, podpirata domače spletne projekte in osebnosti ter hkrati spodbujata rabo nacionalne domene .si.
Za razliko od ostalih predvsem marketinško usmerjenih tekmovanj s tega področja, se nagrada Netko repozicionira kot jagodni izbor slovenskega spletnega komuniciranja, promocijo zanimivih in koristnih projektov ter spletnih osebnosti. Slovenski splet že davno niso samo projekti oglaševalskih agencij, temveč je na spletu zrastel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost.

Razpis za nagrado Netko 2017 tako obsega:
  • razpis za najboljše spletišče v posamezni kategoriji
  • razpis za inovativno in uporabno mobilno aplikacijo

Nagrado podeljujeta Register.si domene in Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije. Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih in mobilnih rešitev na različnih tematskih področjih.

>>VEČ O RAZPISU IN POGOJI PRIJAVE

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem