[WEEKEND MEDIA FESTIVAL] Jubilejna deseta obletnica WM festivala v Rovinju

21.09.2017 ob 00:00
Začele so se priprave na jubilejni 10. Weekend Media Festival, ki bo v Rovinj v zaključku Septembra tradicionalno privabil najboljše medijske strokovnjake, marketingaše in strokovnjake za odnose z javnostmi v regiji. Festival bo od 21. do 24. septembra potekal v prostorih stare tovarne tobaka v Rovinju, generalni pokrovitelj dogodka je Adris grupa. Cena za člane DMS znaša 310 €.
Weekend Media festival je v desetletju svojega delovanja postal sinonim za sproščen dogodek, na katerem se družijo številni marketinški in medijski strokovnjaki ter strokovnjaki z ostalih področij komuniciranja. Na festivalu se vsakoletno izpostavijo najnovejši komunikacijski trendi, tehnološke inovacije, revolucionarne tehnologije, vse to pa predstavijo priznani predavatelji, ki se ukvarjajo z različnimi segmenti poslovanja podjetjih. Po podatkih organizatorjev je festival v teh letih gostil 45.000 udeležencev: 1.000 govorcev, 35.000 medijskih, marketinških in PR profesionalcev, 3.500 študentov in 5.000 akreditiranih novinarjev iz celotne regije. Tudi letos za udeležence pripravljajo bogat strokovni program, ki mu bodo kot vsako leto dodali tudi pester spremljevalni program, v katerem ne bo manjkalo glasbenih in drugih prijetnih presenečenj. Cena za člane DMS znaša 310 €.


Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala: »Deseta obletnica festivala pomeni potrditev, da svoje delo opravljamo dobro, hkrati pa je za nas tudi velik izziv. Deseti, jubilejni festival bo posebna prelomnica, zato zanj postavljamo visoke standarde in pripravljamo nekaj posebnega, kar bo očaralo in navdušilo vse udeležence.«Nikola Vrdoljak, programski direktor Weekend Media Festivala: »V zadnjih desetih letih se je festival nenehno spreminjal, a hkrati postajal boljši in boljši. Na začetku je bil medijsko-marketinški festival, sedaj pa postaja festival posla, tehnoloških inovacij in kreativnosti, ki vključuje medije in marketing. Za deseto obletnico pripravljamo boljši in še bolj pester ter širok program z različnimi temami. Verjamem, da boste nad njim vsi navdušeni.«
DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem