[ZDRUŽENJE MANAGER] Januarsko srečanje

25.01.2018 ob 18:00
Združenje Manager 25. januarja ob 18:00 vabi na januarsko srečanje, ki je namenjeno izmenjavi navdihujočih misli in nastavitvi nove platforme za leto 2018. Srečanje bo organizirano na novi lokaciji - v Grand Hotelu Union. >>PRIJAVA
Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članov Združenja Manager in ključnih nosilcev političnih funkcij v slovenskem prostoru. Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simbolični začetek novega gospodarskega leta.  Zato je to dogodek, ki je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji. 

Januarsko srečanje je eden najbolj obiskanih dogodkov Združenja Manager, ki se ga udeleži več kot 300 vodilnih managerjev in najvišjih političnih predstavnikov, ministrov, predstavnikov parlamentarnih strank, vodij poslanskih skupin ter veleposlanikov. Hkrati je eden izmed najbolj odmevnih gospodarskih dogodkov v Sloveniji, saj na njem predsednik vlade tradicionalno predstavi vladne ukrepe preteklega leta  in njene načrte za prihajajoče leto. Srečanje je tudi priložnost, ko strokovne službe člane seznanijo z delom Združenja Manager v preteklem letu in predstavijo načrt dela za tekoče leto.

Na januarskem srečanju izkažejo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru. V okviru januarskega srečanja namreč podelijo Priznanje za življenjsko delo in priznanje Mladi manager leta tistim posameznikom, ki s svojim delom in osebnostjo pomembno zaznamujejo gospodarski prostor ter tako predstavljajo vzor slovenskim managerjem in managerkam.

>> PREVERITE, KDO SO FINALISTI ZA PRIZNANJE MLADI MANAGER LETA

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem