[ZDRUŽENJE MANAGER] Managerski kongres 2017

28.09.2017 ob 09:00
Managerski kongres je osrednji letni dogodek Združenja Manager, ki se ga vsako leto udeleži okoli 300 slovenskih managerk in managerjev.  Udeležencem postreže s pestrim izborom predavanj na izbrano in aktualno strokovno vsebino. Je svečani trenutek, na katerem podelimo najprestižnejše managerske priznanje Manager leta in priznanje Vključi.Vse. Managerski kongres bo letos potekal med 28. in 29. septembrom v Hotelu Bernardin v Portorožu.
Managerski kongres je edinstveni prostor, ki kritično in prodorno naslavlja ključne izzive in priložnosti, ki kreirajo podobo sodobnega poslovnega okolja. V slovenski prostor vnaša strokovne izkušnje, razmisleke in spoznanja iz tujine. V pestrih in dinamičnih razpravah spodbuja razmislek o prihodnjih korakih slovenskega managementa in gospodarstva kot celote. Prevzema pobudo za široke družbene razprave o tem, v kakšni državi želimo živeti ter kakšno vlogo smo kot posamezniki ali skupnost pripravljeni prevzeti pri oblikovanju prihodnosti Slovenije.  Ustvarja pobude in predlaga konkretne ukrepe  za oblikovanje poslovnega okolja, ki bo dolgoročno zagotavljal napredek in blaginjo okolja, v katerem delujemo.

Letošnja rdeča nit dogodka je povezovanje, ki v sodobnem, digitalnem svetu predstavlja bistvo, kako s povezovanjem in sodelovanjem doseči več. Tehnologija nas spodbuja k sodelovanju, saj s pojavom novih oblik vstopamo v povsem drugačne odnose in interakcije. Tako je osrednji govorec letošnjega Managerskega kongresa futurist Gerd Leonhard.


DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem