Novice

Marketinški up 2010

Prejemnici nagrad Marketinški up 2010
23.05.2010
Nagrado marketinški up podeljuje Društvo za marketing Slovenije za najboljše zaključno pisno delo študentov na dodiplomski in podiplomski ravni.

Občni zbor DMS

21.05.2010
V ponedeljek, 14. junija ob 18.00, vas vabimo na redni občni zbor članov Društva za marketing Slovenije. Predstavili vam bomo aktivnosti Društva v preteklem letu in načrte za prihodnje obdobje.

Po drugem dnevu 15. Slovenske marketinške konference

20.05.2010
Merjenje je bila tema drugega dne 15. SMK. Hardware, če citiramo Carayola. Za razliko od prvega dneva, ki je bil namenjen 'softwareu' v podjetju, je bil drugi dan namenjen merjenju uspešnosti in učinkovosti. Podjetje in ljudje potrebujejo tako dobrega voditelja kot dobro strukturo. Le tako pridejo do številk in se lahko odločijo za investicije, nove znamke, fokusirajo kupce …

Po 1. dnevu 15. Slovenske marketinške konference

19.05.2010

Od motivacijskega govornika, specializiranega na vodenje in kulturo, Reneja Carayola, smo se naučili, da je potrebno ugotoviti, v čem smo drugačni, izvirni, posebni in da ni potrebno upravljati, potrebno je voditi. Ena od glavnih misli njegovega govora je: "Kdor odneha, ne zmaga, kdor zmaga, ne odneha." Prvi dan konference je izšla tudi 15. številka edine strokovno-znanstvene revije za področje marketinga, Akademije MM, letno poročilo Društva za marketing Slovenije ter popolnoma prenovljeno spletno mesto DMS.

Marketinška direktorica leta je Tina Kumelj

19.05.2010

Na 15. Slovenski marketinški konferenci v Portorožu smo dobili prvo Marketinško direktorico leta. Prestižni naslov si je priglasovala Tina Kumelj, direktorica marketinga v Ljubljanskih mlekarnah.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem