Novice

Mesečno srečanje DMS: Trženjski monitor

10.04.2009
V ponedeljek, 20. aprila 2009 ob 18. uri, vas vabimo na redno mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije (Ljubljana, GZS, dvorana A). Tokrat bo srečanje še posebej aktualno, saj bomo prvič predstavili rezultate Trženjskega monitorja, ki ga je za DMS izvedla družba Valicon. Udeležba je brezplačna, prijave na info@dmslo.si.

14. Slovenska marketinška konferenca - program

10.04.2009
Trženje v novih, zahtevnih in težjih gospodarskih pogojih je letošnji izziv tradicionalne Slovenske marketinške konference. Znova smo povabili strokovnjake, praktike in druge udeležence, ki bodo z vami delili ideje, znanje in izkušnje za uspehe tudi v času gospodarskega upada.
Do 5.maja 2009 lahko izkoristite 10% popust pri prijavi.

21. Mesečno srečanje DMS: »Etika v trženju: Drug drugemu.«

20.03.2009
V ponedeljek, 30. marca 2009 ob 18. uri, vas vabimo na redno mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije v Ljubljani (GZS, dvorana A), ki smo ga naslovili: »Etika v trženju: Drug drugemu.« Etiko v trženju ponavadi obravnavamo le v povezavi z oglaševanjem, tokrat pa nas bo zanimala širše kot doslej. Prijave na info@dmslo.si. Podrobnosti na http://www.eventmanager.si/mesecno-srecanje-marec/index.php.

35. Marketinški fokus: Sveži primeri uspešnega marketinga

06.03.2009
V torek, 31. marca, vas vabimo na 35. Marketinški fokus, na katerem vam bodo strokovnjaki predstavili Sveže primere uspešnega marketinga, kar bo v trenutnih gospodarskih razmerah še prav posebna vzpodbuda. Ob prijavi do 19. marca izkoristite 10-odstotni popust. Člani DMS imamo dodatnih 10 % popusta. Prijave na www.finance-akademija.si/mf35.

3. MS v Mariboru: Dobre (in slabe) prakse tržnega komuniciranja

11.02.2009
četrtek, 12. marca ob 16. uri vas vabimo na tretje štajersko mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije, na katerem bomo izzivali uspešne in manj uspešne tržno-komunikacijske primere, srečanje pa smo naslovili Dobre (in slabe) prakse tržnega komuniciranja. Na srečanju se nam bodo pridružili: mag. Natalija Postružnik (Zavarovalnica Maribor d.d. in PRSS), Toni Balažič (Fructal d.d.) in Špela Levičnik Oblak (TBWA CEE Adriatic). Z gosti se bo pogovarjal mag. Dušan Vrban (Kainoto d.o.o.). VEČ: http://www.eventmanager.si/mesecno-srecanje-v-mariboru/index.php

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem