Novice

43. marketinški fokus: Trženje v turizmu

11.03.2010
Želite izvedeti, kako se spreminja trženje v turizmu, kaj spremeniti, da boste uspešnejši v trženju turističnih storitev? Učite se na svežih in preverjeno uspešnih prijemih na 43. marketinškem fokusu, ki bo 15. aprila v Ljubljani.

Po mesečnem srečanju DMS o "entertainment" marketingu

05.02.2010
Prvo mesečno srečanja Društva za marketing Slovenije je bilo namenjeno posebnemu področju trženja, znamčenju s pomočjo zabave. Voditelja srečanja, Terensa Štaderja, je skupaj z njegovimi gosti zanimalo, kako lahko znamke s pomočjo posebnih doživetij privlačijo svoje kupce in odjemalce, kako lahko ponudniki "zabavno" vpletejo svoje kupce v skupna dogajanja in razvoj in kako lahko ("recesijsko") trženje ustvarimo kreativno, sproščeno, drugačno.

Vabilo k oddaji prispevkov za 15. Akademijo MM

03.02.2010
Vabimo vas k oddaji znastvenih in strokovnih prispevkov za 15. številko Akademije MM, ki bo izšla 18. maja 2010 in bo predstavljena na 15. Slovenski marketinški konferenci. Prispevke, urejene strogo po določilih Akademije MM, v slovenskem ali angleškem jeziku prosim oddajte najpozneje do 10. marca 2010 na elektronski naslov: klement.podnar@fdv.uni-lj.si v skladu z navodili za oddajo.

Odprt razpis za prijavo prispevkov na 15. SMK!

15.01.2010
15. slovenska marketinška konferenca se približuje, v Portorožu se bomo družili 18. in 19. maja. Letošnja tema konference je Kako (p)ostati kupčeva prva izbira, kar je vsakodnevni izziv menedžerjem in tržnikom, zato vas tudi tokrat vabimo, da nam pomagate obogatiti vsebino konference z vašim prispevkom. Več o razpisnih pogojih preberite na strani 15. SMK, rok za oddajo prispevkov je 9. februar 2010.

41. marketinški fokus: Digitalni marketing dosega uspehe - izkoristite jih!

04.01.2010
Prvi marketinški fokus v letu 2010 smo namenili digitalnemu trženju. Prek primerov bomo v programu pokazali več kot samo uspešne spletne prodajne akcije. Razkrili bomo ozadja uspešnih aktivnosti digitalnega marketinga ter pokazali, kako resnično uporabiti "digital" za poslovni uspeh. Pridružite se nam v četrtek, 28. januarja. Ob prijavi do 15. januarja imate 15 % popust. Člani DMS lahko izkoristimo še dodatni 10 % popust! Prijave na www.finance-akademija.si/mf41.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem