Novice

Akademija MM 2008 - povabilo k oddaji prispevkov

04.07.2008
Društvo za marketing Slovenije in Medijski partner, izdajatelj revije Marketing Magazin, vas vabita k oddaji prispevkov za novo številko Akademije MM, ki bo izšla konec leta 2008. Podrobnosti preberite v povabilu in navodilih za oddajo prispevkov. Rok za oddajo prispevkov je 20. avgust 2008 na naslov maja.konecnik@ef.uni-lj.si.

Marketinški direktor leta je Iztok Sila

28.05.2008
Na 13. Slovenski marketinški konferenci v Portorožu je bila podeljena nagrada za marketinškega direktorja leta. Ta prestižni naziv si je med tremi nominiranci priglasoval Iztok Sila, direktor Sektorja za marketing na Telekomu Slovenije.

Dobili smo dva nova marketinška upa

28.05.2008
Nagrado marketinški up za najboljše diplomsko delo s področja marketinga je prejela Maja Hosta z Ekonomske fakultete v Ljubljani, marketinški up za najboljše magistrsko delo pa Dušan Vrban z Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru.

Pismo predsednice in vabilo na Občni zbor DMS

20.05.2008
Dragi člani in članice Društva za marketing Slovenije!
Vesela sem, da vas lahko tokrat nagovorim kot predsednica Društva za marketing Slovenije ...

Občni zbor DMS - 27. maj 2008

20.05.2008
Vse člane DMS vabimo na občni zbor, ki bo v torek, 27. maja ob 18.15 v GH Bernardin v Portorožu (dvorana Evropa). Na kratko bomo predstavili nove smernice in aktivnosti delovanja društva, predstavili člane novo izvoljenega upravnega odbora ter se pogovorili o nekaterih dopolnilih statuta.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem