Novice

[DMS TEČE] Triglav tek - poslovni tek trojk

10.08.2017
Je tek vaša priljubljena oblika rekreacije? Se želite še bolj tesno povezati s člani DMS in z njimi preživeti aktivno ter sproščeno sobotno dopoldne? Društvo za marketing vas vabi na poslovni tek trojk, ki je ena izmed disciplin 6. Triglav teka. Pridružite se nam 9. septembra 2017 s pričetkom ob 9.30 uri na Brdu pri Kranju.

[POLETNO BRANJE] Blagovne znamke

02.08.2017
DMS tudi med poletjem skrbi, da nekoliko razgibate svoje marketinško razmišljanje. Tokrat smo za vas pripravili pregled vsebin o blagovnih znamkah, ki smo jih pripravljali v prvem delu leta. Preverite, kaj je o spremembah pri upravljanju blagovnih znamk na Marketing TOPX-u povedala strokovnjakinja za strateški marketing Petra Čadež, o kateri zanimivi tematiki smo se pogovarjali s tržnim raziskovalcem in predavateljem dr. Andrejem Pompetom, preberite pa tudi edinstveno zgodbo podjetja Kaaita, ki s celostnim pristopom h grajenju in razvijanju blagovne znamke dosega odlične rezultate.

[POLETNO BRANJE] Data driven marketing in digitalno okolje

18.07.2017
Zbiranje, analiziranje in uporaba podatkov. Še nekaj let nazaj si s temi pojmi marketingaši nismo pretirano belili glave, v sodobnem okolju pa nam je bolj ali manj jasno, da brez podatkovne analitike marketinški oddelki ne bodo več zmogli opravljati svojih nalog. Vsaj ne učinkovito in z dobrimi rezultati. S podatkovno analitiko smo se v Društvu za marketing Slovenije v prvem polletju precej ukvarjali, na tem mestu pa vam ponujamo pregled vsebin, ki so nastale o tej temi.

[PRESEŽKI PRVEGA POLLETJA DMS] Najbolj brano, najbolje ocenjeno in najbolj obiskano

10.07.2017
Poletni meseci pomenijo prelomnico. Za nami je prvi del leta, pred nami pa navadno delavno zelo pestra jesen, ki prinaša nove izzive. Med poletnim odmorom se zato pogosto ozremo nazaj in preverimo, kako uspešni smo bili v prvem delu leta, kaj smo storili dobro in kaj moramo izboljšati. Ekipa DMS je za vas na enem mestu zbrala ključne poudarke polletja, najbolj brane vsebine, najbolje ocenjena predavanja in tista, ki so vas v množičnem številu privabila na izboraževanja Marketing TOPX. Preverite presežke prvega polletja v DMS!

[POLETNO BRANJE] Kaj priporočajo člani DMS?

04.07.2017
Še razmišljate o tem, katere knjige prebrati med poletnim dopustom? Če med priporočili za poletno branje članov UO DMS niste našli literature po vašem okusu, potem preverite, kaj v branje priporočajo člani Društva za marketing Slovenije. Med izbranimi deli se je znova znašlo nekaj izjemne strokovne in tudi nekoliko lažje literature. Uživajte v poletnem branju!
Prejšnja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 127
Naslednja

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem