Novice

[PRVA B2B KONFERENCA] Uspešna bodo tista podjetja, ki bodo rasla skupaj s svojimi strankami

12.10.2017
Uspešna slovenska B2B podjetja v središče svojega poslovanja postavljajo izkušnjo kupca. Na prvi B2B konferenci v Sloveniji so govorci izpostavili, da bodo uspela le drzna in inovativna podjetja, ki bodo rasla skupaj s svojimi strankami. 120 udeležencev je prisluhnilo dobrim praksam B2B podjetij in navdihujočim zgodbam iz katerih bodo črpali zagon za svoje delo.

[MESEČNO SREČANJE] Kako od inovacije do njene realizacije na trgu?

06.10.2017
Del poslovnega uspeha podjetja je vsako leto odvisen tudi od lansiranja novih izdelkov oz. storitev, od preoblikovanja obstoječih in izboljšanja ponudbe. Oktobrsko mesečno srečanje DMS posvečamo izzivu, kako zagotoviti večjo uspešnost inovacij, kako ustvariti pogoje za uspešno inoviranje in lansiranje novih izdelkov in storitev. V naši družbi bodo Mojca Pesendorfer (Atlantic Grupa), Matej Golob (CorpoHub) in Tadej Jevševar (Chipolo). Pridružite se nam 23. oktobra ob 17:00 (GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana). MESTA NA DOGODKU SO ŽAL ZASEDENA.

[MARKETING TOPX] Category management - povečanje prodaje z upravljanjem blagovnih skupin

02.10.2017
Večkrat slišimo, da sta marketing in prodaja neizbežno povezani funkciji v vsakem podjetju. Je tako tudi v resnici? Trditev zagotovo drži, a v praksi žal ne dovolj. Ko v celoten prodajni proces dodamo še razumevanje nakupnega procesa potrošnika in trgovčevo upravljanje prodajnih polic, je upravljanje produktov ali storitev, ki so vedno del večje blagovne skupine (kategorije), še toliko težja naloga. Andreja Avberšek (Category Consulting) bo izluščila bistvene prednosti povezanosti funkcij razvoja, marketinga in prodaje ter predstavila celoten proces upravljanja blagovnih skupin (Category Management), s katerim se vsi srečujemo vsak dan. Kot marketingaši, prodajniki in/ali običajni potrošniki. Pričakujemo vas 16. oktobra ob 16. uri (Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Dvorana A). >>PRIJAVA

[MARKETINŠKI ZAJTRK] Kako razmišlja medijski vizionar?

25.09.2017
Na septembrskem marketinškem zajtrku smo v kavarni Sputnik gostili Branimirja Brkljača, izkušenega medijskega strokovnjaka, ki je opisal svojo poslovno pot, iskreno priznal svoje največje izzive in strahove ter izdal recepte, kako se z njimi spopasti. Za nami je navdihujoč dogodek poln zanimivih idej, mnenj in nasvetov, ki so v nas pustili ogromno snovi za nadaljnji razmislek.

[SEKCIJA ZA DIREKTNI MARKETING IN PRODAJO] Kontaktni centri so ključna stična točka

21.09.2017
Na septembrskem srečanju Sekcije za direktni marketing in prodajo smo v ospredje postavili kontaktne centre in njihovo vlogo v organizacijah. Zgodbe iz prakse so predstavile Petra Knez Bahor (Zavarovalnica Triglav), Nada Drobnič (NLB), Katja Šajnovič (A1) in Maja Rozman (Komunala Kranj).
Prejšnja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 132
Naslednja

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem