Novice

[SPORTO AWARDS 2016] Prijavljeni projekti za letošnje SPORTO nagrade

15.11.2016
Letos bomo v sklopu SPORTO konference že petič podelili nagrade za najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. Do 4. novembra 2016 je bilo za nagrade SPORTO Awards 2016 prijavljenih kar 38 projektov. Zmagovalci nagrade bodo znani v večernem delu prvega dne SPORTO konference, 17. novembra v Portorožu.

[MARKETINŠKI ZAJTRK] Pogovor z Rankom Jelačo

09.11.2016
Za zaključni motivacijski zajtrk pred novim letom 2017 bomo gostili Ranka Jelačo, člana uprave Telekom Slovenije. Za sogovornika smo ga izbrali zaradi njegovim marketinških korenin, izjemne širine industrij, v katerih je do sedaj uspešno deloval, njegovih mednarodnih izkušenj in njegove trenutne pozicije v Telekomu Slovenije. Tem za pogovor ne bo manjkalo – kakšne so razlike v marketingu med gradbeno panogo, FMCGjem in telekomunikacijami, kako se ustvari nova kategorija za svoje izdelke, kako vidi vlogo marketinga pri iskanju novih poslovnih modelov podjetja … Vprašanj in tem več kot zgolj za 90 minut. Zato vemo, da nas čaka zelo bogato, zanimivo in novih pogledov polno jutro. Vabljeni vsi, ki iščete načine kako biti drugačen, kako se ne ujeti v ustaljene okvirje in ki vidite marketing kot gonilo razvoja poslovanja. Pričakujemo vas v četrtek, 17. novembra ob 8. uri v Kavarni Sputnik. Udeležba je za člane DMS brezplačna. Če niste član, nam pišite na info@dmslo.si. Vaše prijave pričakujemo tu: PRIJAVITE SE >>

[MARKETINŠKI ZAPISI] Preberite najnovejše objavljene zapise

08.11.2016
V naši spletni knjižnici marketinškega znanja DMS Zapisi smo objavili nekaj novih zapisov, ki vas bodo morda zanimali - recimo zapis o design managementu, kako z vsebinskim marketingom do konkretnih rezultatov, kdaj se odločiti za športni marketing ... In še namig - če vas zanimajo le določene teme, vam DMS Zapisi omogočajo tudi tematsko iskanje - na primer marketinške strategije, marketinške kompetence idr.  PRIJETNO BRANJE >>.

[SPORTO AWARDS 2016] Podaljšali smo rok prijave za SPORTO Awards 2016

27.10.2016
Podaljšali smo rok za oddajo prijav SPORTO Awards 2016 do petka, 4. novembra 2016. Vabimo vas, da prijavite svoje uspešne projekte s področja sponzorstev in marketinga v športu. Prijavite lahko projekte, ki so potekali od 31. oktobra 2015 do 30. oktobra 2016 in povezujejo športne vsebine z marketinško – komunikacijskimi aktivnostmi. Vabljeni so prijavitelji iz celotne regije Adriatic: Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija. Več informacij na sporto@dmslo.si ali na SPORTO AWARDS 2016.

[ZA ČLANE DMS] Ugodnosti na marketinških dogodkih

20.10.2016
Člani DMS lahko izkoristite številne UGODNOSTI pri udeležbi na različnih strokovnih dogodkih, v oktobru in novembru se lahko ugodneje izobražujete v Šoli sodobnega vodenja, na Festivalu Kaktus in na konferenci Shopper’s Mind Ecommerce Day. Preberite podrobnosti o dogodkih in ne pozabite preveriti vseh drugih prednosti članstva in članskih ugodnosti.
Prejšnja
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 119
Naslednja

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem