[MARKETINŠKA AKADEMIJA] Podaljšujemo rok prijave na Akademijo za mlade marketinške talente

06.03.2017
V letošnjem letu bomo v Društvu za marketing Slovenije nadaljevali z lanskoletnim uspešno izvedenim izobraževalnim programom Marketinška akademija. V sklopu akademije bo konec meseca vrata odprla Akademija za mlade marketinške talente, ki je namenjena mladim, ki že delujejo na področjih marketinga, komunikacije, odnosov z javnostmi in prodaje ter želijo napredovati v karieri in prevzeti vodstvene položaje. Rok za prijavo na Akademijo za mlade marketinške talente smo podaljšali do petka, 10. marca 2017. >>PRIJAVA
KAJ PONUJA AKADEMIJA ZA MLADE MARKETINŠKE TALENTE?
- S pomočjo vrhunskih strokovnjakov boste nadgrajevali vaše znanje in razvijali vaše kompetence za nadaljevanje kariere v smeri vodenja marketinških oddelkov.
- Na intenzivni delavnici vodenja boste nadgradili vaše vodstvene veščine.
- Ob delu na različnih primerih boste pridobili dragocene izkušnje, ki vam bodo koristile pri praktični izvedbi in vodenju marketinških projektov.
- Izmenjavali boste mnenja in ideje z mladimi marketinškimi talenti ter vrhunskimi strokovnjaki in tako širili vašo družbeno mrežo.
- Preko mentorskega programa boste izdelali zaključni projekt in se potegovali za naziv marketinški talent leta.

Akademija za mlade marketinške talente traja leto in pol, prvo leto je program osredotočen na nadgrajevanje znanja (predavanja in delavnice), drugo leto pa je namenjen vzpostavitvi mentorskega odnosa posameznih udeležencev z izbranimi mentorji in poglobitvi vodstvenih in marketinških veščin.

>>PREBERITE VEČ IN SE PRIJAVITE

          

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem