[MARKETINŠKA AKADEMIJA] Vpisujemo tretjo generacijo Akademije za mlade marketinške talente

15.02.2018
V Društvu za marketing Slovenije vpisujemo tretjo generacijo Marketinške akademije za mlade talente. Glavni namen programa je celovita marketinška izobrazba mladih, perspektivnih kadrov, ki želijo v svoji nadaljnji karieri prevzeti vodstvene položaje. V sklopu akademije vsako leto nastane skupnosti iskrivih in vedoželjnih posameznikov, ki med sabo delijo dobre prakse, mnenja in izkušnje. Rok za prijavo je 5. marec.
>> PREBERI VEČ
KAJ VAM OBLJUBLJAMO?
  • Več kot 50 ur izobraževanj z vključenimi gradivi
  • Celovito nadgradnjo marketinškega znanja
  • Pridobitev vodstvenih veščin, ki vam bodo omogočile napredovanje v karieri
  • Ustvarjanje skupnosti z ostalimi udeleženci akademije, s katerimi si boste lahko delili izkušnje in znanje
  • Dostop do najboljših slovenskih strokovnjakov s področja marketinga

PROGRAM

Marketinška akademija traja eno leto, v prvi polovici leta je program osredotočen na nadgrajevanje znanja (predavanja in delavnice), druga polovica pa je namenjena vzpostavitvi mentorskega odnosa posameznih udeležencev z izbranimi mentorji in poglobitvi vodstvenih in marketinških veščin. Po uspešnem zaključku Marketinške akademije udeleženec dobi diplomo o zaključenem izobraževanju.


Z udeležbo na marketinški akademiji bodo udeleženci postali člani Društva za marketing Slovenije. S tem bodo dobili dostop do vseh dogodkov društva, ki jih pripravljamo v okviru članstva, ter do dogodkov, ki jih bomo samo zanje pripravili v okviru akademije. Tako bodo lahko prisluhnili najboljšim marketinškim strokovnjakom z različnih področij marketinga in pridobili celostno znanje iz marketinške stroke. Posebno dodano vrednost prinaša druženje z več kot 700 člani največje slovenske marketinške skupnosti, v kateri spodbujamo izmenjavo mnenj, nasvetov in dobrih praks. >> PREBERITE VEČ IN SE PRIJAVITE

POGOJI VPISA:
  • Vsaj 1 do 5 let delovnih izkušenj na ustreznem področju (redna zaposlitev)
  • Izpolnitev prijavnice
  • Plačilo vpisnine: 750 EUR + DDV
  • Rok za prijavo: 5. marec 2018

Nekaj utrinkov dogajanja v sklopu Marketinške akademije smo zbrali v naših Zapisih:

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem