[MESEČNO SREČANJE] 4x4 marketinški pospeški za leto 2019

05.11.2018
Tudi letošnje novembrsko mesečno srečanje bomo posvetili marketinškim pospeškom za prihajajoče leto. Štirje gostje bodo z vami delili misli, nasvete, knjige, filme, znanja, modele in aktivnosti, ki so jih navdušili v minulem letu. V našo družbo vas vabimo v ponedeljek, 26. novembra, ob 17:00 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana). Zanimanje za novembrsko mesečno srečanje je tradicionalno zelo veliko, zato vam svetujemo, da se pravočasno prijavite! >> PRIJAVA
Želite v novo leto vstopiti z novimi znanji in idejami, kako spemeniti ustaljene navade in stvari delati bolje? Potem vas 26. novembra vabimo na mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije, na katerem boste slišali najmanj 12 pospeškov. Prepričani smo, da boste med njimi našli vsaj enega, ki ga boste lahko še pred novim letom uporabili pri vašem delu.

Pospešek je lahko ideja, knjiga, orodje, matrika, članek, akcija, ki je po mnenju govorca koristna za vsakdanje delo marketingašev.

Svoje predloge bodo z nami delili Blaž Brodnjak (NLB), Jernej Smisl (Nova KBM), Peter Vidmar (Agencija 101) in Blaž Zupan (Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani).

V najkrajšem možnem času boste v sproščenem vzdušju, ki ga ustvarjamo člani Društva za marketing Slovenije, prisluhnili vsaj dvanajstim pospeškom za leto 2019. Vabljeni v našo družbo.

PRIJAVA

Prijava na dogodek je za člane DMS brezplačna. Za nečlane kotizacija znaša 50€+DDV.Kdo so gostje novembrskega mesečnega srečanja?


Prvi, ki bo z nami delil svoje pospeške, bo Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB. Prvič bomo imeli na mesečnem srečanju DMS priložnost slišati predsednika uprave finančne institucije. Z nami bo delil 4 nasvete, 4 teme, ki se njemu zdijo zanimive, vredne razmisleka in uporabe za boljše 2019.

Jernej Smisl je direktor Sektorja za Korporativno komuniciranje in strateški marketing v Novi KBM, ki je od leta 2015 v zasebni lasti. Preden je prevzel funkcijo na banki, je bil 8 let zaposlen v podjetju Pivovarna Lasko Union d.o.o., kjer je opravljal fukncijo direktorja korporativnih odnosov. Je tudi predsednik Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, enega najuspešnejših športnih kolektivov v Sloveniji, član izvršnega odbora SEHA Gazprom lige in predsednik nadzornega sveta družbe Slopak d.o.o. 

Peter Vidmar, po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, je soustanovitelj in direktor Agencije 101. Svetuje priznanim domačim in mednarodnim naročnikom na področjih strateških usmeritev in integriranih marketinških komunikacij. V desetletju obstoja agencije se je Peter podpisal pod številne projekte, tako na področju produktih kot tudi storitvenih dejavnosti v regiji. Je zaprisežen raziskovalec novih tehnologij, konceptov integracije multidisciplinarnih platform ter načinov vpeljave inovativnih orodij v sodobne komunikacijske zgodbe.
Blaž Zupan je docent na katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Sodeluje pri številnih predmetih s področja podjetništva, še posebej je specializiran za razvoj novih produktov in storitev. Poleg pedagoškega in raziskovalnega dela je ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi uspešno izstopil s prodajo deleža. Deluje tudi kot svetovalec tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom s področja inovativnosti, razvoja poslovnih priložnosti, vodenja in optimizacije procesov. 
Preverite marketinške pospeške minulih let:

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem