[SPORTO AWARDS] Podeljene so nagrade Sporto Awards

23.11.2018
Pred skoraj 500 udeleženci se je na tradicionalni 15. SPORTO konferenci, ki je potekala v Portorožu, predstavila kopica zanimivih gostov iz sveta športnega marketinga in sponzorstev. Kot vsako leto pa so organizatorji podelili nagrade in priznanja SPORTO Awards.
SPORTO nagrade so odlična priložnost, da lahko blagovne znamke, imetniki pravic in agencije, spoznajo moč in vpliv, ki ga lahko dosežejo s povezovanjem v športu ter s tem dosežejo strateške cilje podjetij v celotni jadranski regiji.

Žirija je nagradila naslednje projekte:

Zmagovalec v kategoriji Najboljše športno sponzorstvo: Gorenje Simplyfans (sponzor: Gorenje, nosilec pravic: EHF Marketing GmbH (VELUX EHF Champions League), Infront Sports & Media AG (EHF EURO), prijavitelj: Gorenje)

Zmagovalec podkategorije Najboljše osebno sponzorstvo športnika: Alpsko mleko: Super junakinja Ilka (sponzor: Ljubljanske mlekarne, nosilci pravic: Ilka Štuhec, Olimpijski komite Slovenije, prijavitelj: Ljubljanske mlekarne)

Zmagovalec v kategoriji Najboljši športni dogodek
Kolesarska dirka Po Sloveniji 2018 (sponzorji: Telekom Slovenije, Adria Mobil, Fiat, Krka, Hansgrohe, HSE, DEM, Tajfun, Akrapovič, Ave, Slovenian Tourist Board, nosilec pravic: Kolesarski klub Adria Mobil Novo mesto, prijavitelj: Kolesarski klub Adria Mobil Novo mesto)

Zmagovalec v kategoriji Najboljše komuniciranje športnih subjektov: Priprave
(nosilec pravic: Volkswagen Ljubljanski maraton, prijavitelj: Volkswagen Ljubljanski maraton)

Zmagovalec v kategoriji Najboljše digitalno komuniciranje: Tekmujmo skupaj
(sponzor: Petrol, nosilec pravic: Smučarska zveza Slovenije, prijavitelj: Agencija 101)

Slovenski projekt, ki je v kategoriji Najboljše športno sponzorstvo prejel najvišje ocene in se uvrstili na tekmovanje Evropskega sponzorskega združenja (ESA) v kategoriji »Best of Europe« je Gorenje Simplyfans (sponzor: Gorenje, nosilec pravic: EHF Marketing GmbH (VELUX EHF Champions League), Infront Sports & Media AG, prijavitelj: Gorenje). 

Prijave v vseh SPORTO Awards kategorijah je pregledala in ocenila mednarodna strokovna žirija, ki jo je sestavljalo 9 članov in ji je predsedoval predstavnik Evropskega sponzorskega združenja (ESA) Toby Hester.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem