[ZA ČLANE DMS] Ugodnosti na marketinških dogodkih

19.09.2016
Člani DMS lahko izkoristite UGODNOSTI pri udeležbi na različnih strokovnih dogodkih, in sicer na Effie delavnicah, na Weekend Media Festivalu, Maratonu pozitivne psihologije, na POMP Forumu, na Managareskem kongresu, konferenci NetPRO in Festivalu Kaktus. Preberite podrobnosti o dogodkih in ne pozabite preveriti vseh drugih prednosti članstva in članskih ugodnosti.
20. & 27. september 2016: Effie Awards delavnici
V septembru ekipa Effie Awards pripravlja dve delavnici. Razpisna delavnica Effie Slovenija 2016 bo potekala 20. septembra med 9. in 14. uro, delavnica Raziskave za merjenje učinkovitosti pa 27. septembra med 9. in 14. uro v prostorih Grand hotela Union. Prijavite se lahko na info@dmslo.siUGODNOST ZA ČLANE DMS: 15 % popust na objavljene cene. Več o dogodku preberite tukaj.

22. - 25. september 2016: Weekend Media Festival
Deveti Weekend Media Festival je dogodek, ki privablja vodilne in strokovnjake iz industrije in poslovnega sveta, ponuja nove perspektive in kreativne rešitve realnih poslovnih problemov ter učenje o novih trendih, pri čemer je zabava zagotovljena. Pričakujejo čez 4.000 udeležencev, več kot 550 novinarjev iz sosednjih držav, več kot 350 študentov in čez 120 vplivnih govorcev z vsega sveta. UGODNOST ZA ČLANE DMS:  Cena za člane DMS znaša 310 €. Več o dogodku preberite tukaj.

24. september 2016: Maraton pozitivne psihologije
Maraton pozitivne psihologije je kot nekakšen celodnevni kondicijski trening. Od jutra do polnoči bodo udeleženci maratona razmišljali o povezanosti in odnosih, osebni prožnosti in razvijanju talentov, vzgoji in čustvih. Cilj maratona je odkriti, kako pozitivna psihologija lahko pomaga pri osebnem in poslovnem razvoju. Govorniki bodo: Robert Kržišnik, Marjeta Novak, Katarina Kompan Erzar, Ranko Rajović, Petra Greiner, Darko Đurić, Nina Wabra Jakič, Sonja Klopčič, Maja Golob, Lea Mrgole, Albert Mrgole, Miriam Akhtar in Aleksander Zadel. UGODNOST ZA ČLANE DMS:  Člani DMS imate ob nakupu vstopnic do 12. 9. 2016 10 % popusta na kotizacijo. Tako kotizacija za člane DMS znaša 80 €. Promocijska koda za člane SKZ je dmsmaraton in velja do 12. 9. 2016. Prijave zbiramo na e-naslovu info@skupinaprimera.si. Ob prijavi prosimonavedite promocijsko kodo in podatke za izstavitev računa. Več o dogodku preberite tukaj

28. september 2016: 7. POMP Forum
POMP Forum je ena izmed najstarejših in največjih mednarodnih konferenc s področja vsebinskega marketinga na svetu. Letošnji že 7. POMP Forum bo namenjen ključnemu dejavniku za uspeh vaših marketinških projektov – komunikacijski/vsebinski strategiji in posledično merjenju učinkov. Na sedmem POMP forumu bodo 28. septembra 2016 bodo že četrtič podeljene slovenske letne nagrade za posebne dosežke na področju vsebinskega marketinga, imenovane POMP. Svoja dela lahko v tekmo za nagrade prijavite do 1. septembraUGODNOST ZA ČLANE DMS: 20 % popust pri kotizaciji, za prijave do 15. julija. Več o dogodku preberite tukaj.

29. in 30. september: Managerski kongres 2016
Na Managerskem kongresu, ki bo 29. in 30. septembra Portorožu, lahko iz praktičnih primerov odkrijete, kako pozicionirati digitalno agendo, kako preoblikovati poslovni model po nareku novodobnih potrošnikov, kako uvajati spremembe znotraj organizacije in še mnogo več. UGODNOST ZA ČLANE DMS: člani DMS imamo pri prijavi 10 % popust na kotizacijo, v opombe ob prijavi vpišite:član DMS. Podrobnosti o konkresu najdete tukaj.

20. oktober 2016: 2. konferenca NetPRO
Vabljeni na 2. konferenco NetPRO! Pomembnosti poslovnega mreženja in kvalitetnih poslovnih vsebin se zaveda sleherni manager, podjetnik. NETPRO je največja poslovna in networking konferenca v organizaciji Business Intelligence Centra in poslovnega asistenta bizi.si. Njen cilj je povezati poslovneže, podjetnike, managerje iz različnih sfer gospodarstva, z namenom ustvarjanja novih poslovnih sinergij, tako v Sloveniji kot mednarodno. Do 15. septembra veljajo cenejše prijave. UGODNOST ZA ČLANE DMS: Člani DMS se lahko dogodka po izteku predprijav udeležijo po znižani ceni 149 € + DDV (redna cena 170 € + DDV). Več preberite tukaj.

27. oktober 2016: Festival integriranega komuniciranja Kaktus 2016
Srbski spletni portal Marketing mreža v Beogradu organizira nacionalni festival integriranega komuniciranja Kaktus 2016. Festival letos poteka pod sloganom »Ustvarjaj dobre ideje!« in se bo osredotočil predvsem na integracijo ter tudi na trud in napor, ki sta potrebna za ustvarjanje zgolj kakovostnih idejUGODNOST ZA ČLANE DMS: 10 % popust pri kotizaciji. Več o dogodku preberite tukaj.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem