[ZA ČLANE DMS] Ugodnosti za člane DMS

18.10.2018
Člani DMS lahko izkoristite številne UGODNOSTI: tokrat lahko izkoristite ugodnejšo ponudbo za udeležbo na MQ konferenci, konferenci Ecommerce Day 2018SPORTO konferenci in na konferenci SEMPL.
Združenje manager 8. novembra vabi v Kristalno palačo, kjer bo potekala že 9. MQ konferenco o sodobnem voditeljstvu. Člani DMS se lahko na konferenco prijavite po enaki ceni kot člani Združenja manager. 

Kaj sestavlja managerjevo spričevalo odličnosti? Vemo, da so to dobri rezultati, na pravi način. A kako jih merimo, spremljamo in ali znamo spodbujati rast in zagotoviti preobrazbo? Z Léon Tossaintom, glavnim izvršnim direktorjem EFQM, Managerjem leta 2018 Boštjanom Gorjupom, BSH Nazarje ter članoma skupine za sodobno voditeljstvo Andrejem Božičem, BB Svetovanje ter mag. Marjano Krajnc, v središče postavljamo model odličnosti in dinamiko sprememb. Študijo primera preobrazbe nam bo predstavil Miguel Coleta, direktor trajnostnega razvoja v Philip Morris International. Dr. Sašo Dolenc, avtor knjige Od genov do zvezd, bo razkril koncept moči množic.


Že 7. Ecommerce Day 2018 konferenca bo 14. novembra v Ljubljani v enem dnevu udeležencem ponudila vpogled v najnovejše trende in analize s področja spletnega nakupovanja, sodobna ecommerce znanja in zakonodajne novosti, ki jih bodo predstavili vrhunski mednarodni in slovenski govorci. Zaključek konference predstavlja podelitev nagrad najboljšim spletnim trgovcem v okviru tekmovanja Spletni trgovec leta 2018. Člani DMS lahko s kodo DMSVIP25%, ki velja do 31. oktobra, izkoristite 25 % popust ob prijavi. 

Ecommerce Day je največji dogodek o spletnem nakupovanju v regiji, ki vsako leto poteka v Sloveniji in na Hrvaškem. Prihajajoča konferenca bo že 7. zapored v slovenskem prostoru. Na letošnjem dogodku pričakujemo več kot 300 udeležencev, med katerimi bodo spletni trgovci, predstavniki ecommerce podjetij in drugi strokovnjaki s področja spletnega poslovanja.


V (S)Portorožu bo 22. in 23. novembra 2018 ponovno čas za SPORTO konferenco - vodilni dogodek s področja marketinga in sponzorstev v športu v širši regiji. Tudi letos na slovensko obalo prihajajo številna ugledna imena, ki bodo z udeleženci delila svoje izkušnje ter pogled na trende. Odprte so tudi že prijave na tekmovanje SPORTO Awards 2018. Člani DMS lahko izkoristite 10 % popust na redno ceno kotizacij.

Med že potrjenimi gosti konference bodo predstavniki športnih organizacij, agencij in podjetij, kot so Facebook (Kike Levy, vodja športnih partnerstev EMEA), Chicago Bulls (Luka Dukich, vodja digitalnih vsebin), IBM (Sam Seddon, vodja partnerstva z Wimbledonom), Synergy (Carsten Thode, direktor strategij), Curiosity 360 Productions (Ian Mollard, vodja aktivacije maskote #HeroTheHedgehog), WePlay (Kenny Ager, direktor naročnikov) in finalistka letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva, Hrvaška nogometna zveza (Tomislav Pacak, vodja komuniciranja). Na jubilejni 15. konferenci bo posebni gost Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA).


SEMPL, najpomembnejša regijska konferenca s področja trendov v marketingu, medijih in komunikacijah bo letos potekala 29. in 30. novembra v portoroškem Grand Hotelu Bernardin. Znanih je že kar nekaj govorcev, ki napovedujejo odličen program: “Program je tisti del SEMPL-a s katerim smo si prislužili ugled enega najkakovostnejših dogodkov v tem delu Evrope. Zato želimo to okroglo obletnico praznovati tudi s presežki v programskem delu konference," sporoča Valerija Prevolšek, predsednica SEMPL- a in direktorica agencije Media Pool. Vsi aktivni člani DMS si s kodo DMSSEMPL2018 pridobite 10-odstotni popust.

Prvi zvezdnik letošnjega SEMPL-a bo zagotovo belgijec Peter Hinssen, karizmatični vizionar, ki se s knjigo Dan pojutrišnjem (The Day After Tomorrow) uvršča na sezname najboljših poslovnih knjig zadnjega leta. Na odru se mu bodo pridružili Jurgen Apello, guru kreativne ekonomije in agilnega poslovanja, mednarodno priznani in odlikovani strokovnjak za znamčenje David Brier, »prodajni šepetalec« Wes Schaeffer, predsednica skupine World Media Group in predstavnica The Washington posta Emma Winchurch-Beale in, po besedah Steva Jobsa, izumitelj prvega računalnika, ki je rešil človeško življenje, ameriški inovator Lon Safko.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem