Samo za registrirane uporabnike

Posebej za registrirane uporabnike smo oblikovali DMS skupnost - DMS zame, ki je namenjena povezovanju, komuniciranju, izmenjavi mnenj in objavi prispevkov. Znotraj DMS zame lahko objavljate in komentirate prispevke, sodelujete v svetovalnici, se prijavite na dogodke in si ustvarite osebni koledarček, tako da povežete koledar DMS in ostalih marketinških dogodkov s svojim koledarjem.

Če želite postati registriran uporabnik, vas vabimo, da izpolnite registracijski obrazec.

Želimo, da skupaj z nami uresničujete tako svoje cilje kot tudi poslanstvo in vizijo Društva. Društvo pomaga članom pri uresničitvi njihovih idej!

Seveda bomo veseli vseh vaših predlogov in komentarjev, ki jih lahko pošljete na info@dmslo.si ali nas pokličete na 030 33 33 44.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem