B2B marketing

Sekcija za B2B marketing združuje posameznike, ki želijo poglobiti znanje marketinga na medorganizacijskih trgih in izmenjevati izkušnje. Sekcija povezuje in vzpostavlja dialog med ključnimi deležniki na tem področju – podjetji, akademskim svetom in marketinškimi agencijami. Sekcija ima letno 5 srečanj, na katerih govorci razpravljajo o temah, relevantnih za B2B marketingaše, na primer o povezanosti in prepletenosti funkcij prodaje in marketinga v B2B poslovanju, kako pokazati in dokazati dejansko vrednost, ki jo marketing ustvarja za podjetje, pa tudi o tehnologiji in vsebinskem marketingu na področju B2B marketinga. Sekcija je odprta za vse člane DMS in deluje že leto in pol. 

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem