Fanfara

Fanfara je prva in največja študentska marketinška konferenca - celodnevni dogodek s predavanji znanih imen iz sveta marketinga, ki omogoča stik z najboljšimi iz različnih področij marketinga. Je najglasnejša študentska marketinška konferenca, ki vabi vse željne marketinškega znanja, poznavanja veščin odnosov z javnostmi, medijev idr.
Zato je Fanfara zagotovo dobra nadgradnja znanja, pridobljenega tekom študija, saj študente poveže z osebnimi izkušnjami, ki so jih doživeli predavatelji na svoji poti.

Poleg vsega znanja, ki ga konferenca ponuja pa je zagotovljeno druženje in deljenje mnenj, saj ne bo manjkalo marketinških navdušencev kot tudi ne kritikov in tistih, ki svoja stališča šele oblikujejo. Za Fanfaro se trudi note spisati zagnana ekipa deklet in fantov iz Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije.

Najglasnejša marketinška konferenca – Fanfara.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem