O MARKETINŠKI AKADEMIJI


Marketinška akademija je izobraževalni program Društva za marketing Slovenije, namenjen mladim marketinškim talentom, ki že delujejo na področjih marketinga, komunikacije, odnosov z javnostmi in prodaje in želijo napredovati v karieri in prevzeti vodstvene položaje.

Marketinška akademija omogoča nadgradnjo marketinškega znanja in vodstvenih veščin ter širitev družbene mreže poznanstev v marketinški in širši poslovni javnosti.

Marketinška akademija traja leto in pol. Prvo leto je program osredotočen na nadgrajevanje znanja v skupini (predavanja in delavnice), drugo leto pa je namenjeno vzpostavitvi mentorskega procesa posameznih udeležencev z izbranimi mentorji in poglobitvi vodstvenih in marketinških veščin.

Končni cilj v okviru mentorstva je izdelava projekta, s katerim se lahko udeleženec poteguje za naziv marketinški talent leta.


Komu je namenjena?

Marketinška akademija je na voljo izključno članom Društva za marketing Slovenije, ki imajo od enega do petih let delovnih izkušenj (zaposlitev) na področju marketinga, komuniciranja, odnosov z javnostmi, prodaje in podobno. 

Kaj pridobim na Marketinški akademiji?


Marketinška akademija omogoča nadgradnjo marketinškega znanja in vodstvenih veščin in predstavlja ključno orodje za profesionalno napredovanje. Udeleženci po zaključeni Marketinški akademiji pridobijo dovolj znanja in kompetenc za nadaljevanje kariere v smeri vodenja marketinških oddelkov.


PREDNOSTI MARKETINŠKE AKADEMIJE:
  • nadgraditev marketinškega znanja,
  • nadgraditev in pridobivanje vodstvenih veščin,
  • sposobnost praktične izdelave in vodenja marketinških projektov,
  • širitev družbene mreže (druženje z udeleženci akademije, predavatelji, mentorji).

Partnerji: